Jagoda - ocena (1) Bardzo polecam szkole jazdy Gd prawko . Najlepszy instruktor p.Tomek .... Jagoda Szymon - ocena (1) Super szkółka, egzamin zdany za pierwszym razem, dzięki panu Michałowi... Szymon Anka - ocena (1) Bardzo polecam miałam jazdy z Panem Wojciechem Szyszkowskim bardzo cierpliwy... Anka
Estera :) - ocena (1) Gorąco polecam Akademie Prawa Jazdy!!! Najlepsza szkółka w Trójmieście!!!... Estera :) Rodzic - ocena (1) Miejsce bardzo dobrze wyposażone, nowoczesne. Wspaniała kadra, pełna... Rodzic czarna - ocena (1) Polecam z całego serca każdemu. Dobrze zorganizowana, osiągalna finansowo dla... czarna Kacper - ocena (1) Super szkółka, mili ludzie, oba egzaminy zdałem za pierwszym razem. Kacper Hanna - ocena (1) Bardzo polecam szkołę szkołę El-Prawko. Po długich namysłach i opiniach moich... Hanna Marcin,.B - ocena (1) Polecam szkołę,teoria w domu,a praktyka u Radka super instruktor nauczy... Marcin,.B Natalia - ocena (1) Z tego miejsca chciała bym bardzo podziękować całemu zespołowi Akademii Prawa... Natalia Agnieszka - ocena (1) Bardzo dobra szkoła zapewniająca edukację na wysokim poziomie i wsparcie ze... Agnieszka Magda - ocena (1) Najlepszy instruktor Pan Andrzej, egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam... Magda Ania - ocena (1) Kurs wart każdej złotówki. Grydyk the best :) Ania Emilia - ocena (1) Chętnie uczęszczamy,bardzo miła, ciepła atmosfera. Prowadząca Mila ma świetne... Emilia Natalia Puc - opinia (4) Córka uczęszczała do Portu Maluszka przez rok - był to piękny czas. W... Natalia Puc Ernest - ocena (1) Wszystko bezproblemowo, dobry kontakt i wiza przyzna w krótkim czasie. Jestem... Ernest Agnieszka - ocena (1) Jest cudownie! Polecam Agnieszka jagoda - ocena (1) Bardzo miła atmosfera, kameralna . Miłe panie, zorientowane, czego chcieć więcej jagoda Marzena - ocena (1) Na prawdę miejsce godne polecenia dla właściwego rozwoju dziecka w oparciu o... Marzena Paweł B. - ocena (1) Polecam gorąco szkołę językową "Welcome kursy językowe" przede wszystkim z... Paweł B.