Martyna - opinia (1) OSK Kate = najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! Pani Basia Cybulska to najlepsza... Martyna Magda P - opinia (1) Super uczelnia, idę teraz na magisterkę z Pielęgniarstwa w Gdańsku- zupełnie... Magda P Ada - opinia (1) Bardzo chwalę sobie studia na tej uczelni - licencjat kończyłam na innej, a... Ada
Ilona - opinia (1) Polecam bardzo. Przede wszystkim dostępni i pomocni. Nie ma problemu z... Ilona Marek - opinia (1) Bardzo się denerwowałem przed egzaminem na kategorię A, mam już B, B+E, C,... Marek Krystyna - opinia (2) Od kilku lat jestem uczestnikiem lektoratu języka angielskiego u pani Moniki... Krystyna Patryk - opinia (1) Świetna uczelnia Patryk Igor - opinia (1) super szkoła dla młodzieży która chce zdobyć zawód i dla dorosłych którzy... Igor Kacper - opinia (1) Super wykładowcy, którzy z chęcią pomogą w zrozumieniu zawodu. Cieszę się, że... Kacper Klera - opinia (1) Szkoła nowoczesna i zadbana. Nauczyciele bardzo życzliwi i sympatyczni. Jeśli... Klera Aga - opinia (1) Córka uczęszczała do tego żłobka do najmłodszej grupy przez kilka miesięcy i... Aga Piotr - opinia (1) Z plusow to pelne pasji i zaangazowania grono pedagogiczne oraz szeroka... Piotr Anna - opinia (2) Gorąco polecam tę szkołę, a Pana Macieja jako najlepszego instruktora. Na... Anna Ela - opinia (1) To szkoła, która wspiera ucznia w jego dążeniach. Rozwija talenty. Prezentuje... Ela Ewa - opinia (1) Najlepsza placówka w Trójmieście:) Moje dziecko jest zachwycone atmosferą... Ewa Kasia - opinia (1) Polecam, można się otworzyć i wiele nauczyć. Najskuteczniejsza metoda dla mnie. Kasia GO4Robot Gdańsk - opinia (1) Przedszkole Smykowo to placówka, w której dzieci mogą uczyć się i bawić w... GO4Robot Gdańsk Tata maturzysty - opinia (1) Jestem tatą tegorocznego maturzysty i jestem pod wrażeniem tego w jaki sposób... Tata maturzysty Zaangażowany - opinia (1) Miejsce pełne serca i rzetelności. Jeśli ktokolwiek był lub doświadczył... Zaangażowany szymon wawrzynek - opinia (1) świetna szkoła, pracownicy wykwalifikowani i z wielkim sercem, którzy swoją... szymon wawrzynek