Marysia - opinia (2) O szkole językowej dowiedziałam się od znajomej, której dziecko uczestniczyło... Marysia Piotr - opinia (2) Bardzo polecam szkołę Prestige Lingua. Niewielka, osiedlowa szkoła językowa... Piotr Katarzyna - opinia (1) Super szkoła językowa, korzystam od wielu lat :) Katarzyna
Ania - opinia (2) zawsze szukałam miejsca, gdzie mogłabym się rozwijać w komfortowej i... Ania Julia - opinia (2) Przed rozpoczęciem kursu egzaminacyjnego FIRST w Prestige Lingua, czułam... Julia Wojtek - opinia (1) Profesjonalne podejście, świetne systemy nauki, atrakcyjne ceny, dużym plusem... Wojtek Danuta - opinia (1) Zajęcia dopasowewne do planu dziecka, dobra lokalizacja no i co najważniejsze... Danuta Artur B. - opinia (1) Uczę się w szkole connect od roku - w przeszłości przerabiałem wiele innych... Artur B. Iza - opinia (1) Polecam z całego serducha. Ciocie są bardzo zaangażowane, kreatywne i... Iza Basia - opinia (1) Porządna szkoła językowa gdzie kursant czuje się zaopiekowany i nie jest... Basia Ewa - opinia (1) Wysoka jakość nauczania, polecam Ewa Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły moja córka oprócz nauki angielskiego... Joanna Agata Grudzinski - opinia (1) Polecam z całego serca warsztaty kreatywne w akademii talentów. Moja córka... Agata Grudzinski Meggie - opinia (1) Właśnie zakończyliśmy przygodę ze żłobkiem i chcemy się z mężem podzielić... Meggie Ola - opinia (2) Najlepszy nauczyciel w Trojmiescie! Juz po paru lekcjach byłam w stanie z... Ola Jakub S - opinia (1) bardzo kompetentny sekretariat; mając zerowe pojęcie o sytuacji dowiedziałem... Jakub S Marcin - opinia (1) Bardzo dobry ośrodek szkoleniowy. Kursy są prowadzone na bardzo wysokim... Marcin Karolina - opinia (1) Szkoła która ma jakieś przyciąganie. Bardzo pozytywny klimat i super ludzie.... Karolina Konrad - opinia (1) Bardzo mocno polecam Rondobis, wydaje mi się nauczą jeździć prawie każdego. Konrad Jesika - opinia (1) Bardzo polecam szkołę zielony listek, P.Iwona była bardzo pomocna i pomogła... Jesika