Martyna - opinia (2) Wybierając zlobek dla córki kierowałam się opinią w internecie i jak... Martyna Ola - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy na motocyklu w województwie. Instruktorzy to nie... Ola Agata - opinia (1) Super szkółka. Świetne prowadzone wykłady bardzo dużo można się nauczyć co... Agata
Rodzic - opinia (1) Nie podoba mi się że szkoła prywatna pobierająca wysokie bo ponad 1000 zł... Rodzic Kamila G - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście! Pan instruktor Wojciech Szyszkowski... Kamila G Maria - opinia (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy oraz instruktora Wojciecha... Maria Adrian - opinia (1) Polecam szkołę jazdy, jeździłem i uczyłem się u Pana Rafała, polecam,... Adrian Małgorzata - opinia (1) Przedszkole kameralne, z indywidualnym podejściem do każdego dziecka.... Małgorzata Maksymilian - opinia (2) Przez długi czas zastanawiałem się nad wyborem odpowiedniej szkoły językowej.... Maksymilian Adam Bogdanowicz - opinia (2) Współpracuję z Panem Krzysztofem od 8 lat, lekcje z nim zawsze są... Adam Bogdanowicz Mr Satisfied - opinia (1) Dobre połączenie świetnej jakości nauczania i stylowego wnętrza z akcentami... Mr Satisfied Enzo - opinia (1) Doświadczenia na podstawie nauki dwójki dzieci- lekcje grupowe jak i... Enzo Joanna Gabryś-Trybała - opinia (2) Krzysztof zawsze był świetnym nauczycielem w naszej szkole, a później nawet... Joanna Gabryś-Trybała Daria - opinia (1) Syn do żłobka na ul.Potęgowskiej (Szadółki) uczęszczał przez ostatni rok.... Daria Dyrekcja - opinia (1) Odnosząc się do wiadomości P. Moniki Szanowna Pani Moniko, Z wielka... Dyrekcja Piotr - opinia (1) Najlepsza szkoła w trójmieście dla wszystkich !!! Każdy może dobrze nauczyć... Piotr Anna - opinia (2) Jestem kursantką szkoły Prestige Lingua od paru lat i była to jedna z... Anna Ania - opinia (2) Kurs przygotowawczy do egzaminu ósmoklasisty w Prestige Lingua był strzałem w... Ania Mateusz - opinia (1) Szkółka jazdy Zbyszek to naprawdę doskonałe miejsce do nauki jazdy. Chciałbym... Mateusz Dante Barrios - opinia (1) witam, viva la vida to świetna szkoła, w której pracowałam kilka lat temu.... Dante Barrios