Iwona - opinia (1) Niesamowite półkolonie w Prestige Lingua! Moje dzieci są zachwycone - dużo... Iwona Natalia - opinia (2) Właśnie ukończyłam wakacyjny intensywny kurs i z całego serca polecam Lango... Natalia Bożena S-M - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z zajęć, na ktore dziecko uczęszcza już 5 rok.... Bożena S-M
Joanna Zakrzewska - opinia (2) Jeśli myślisz, że Prestige Lingua to kolejna nudna szkoła językowa, jesteś w... Joanna Zakrzewska Aneta - opinia (2) Wow! Prestige Lingua to coś więcej niż szkoła! To jak klub dyskusyjny, teatr... Aneta Ania Dosz - opinia (2) Dowiedziałam się o Prestige Lingua z internetu, szukając szkoły, która nie... Ania Dosz Agnieszka - opinia (2) Teddy Eddie to hit! Mój synek uwielbia te zajęcia i już zna kilka całych zdań... Agnieszka Gracjana - opinia (1) Szczerze polecam szkoła jazdy El-prawko i instruktora P.Piotra B. Cała nauka... Gracjana Basia - opinia (1) Polecam z całego serca. Cudowne ciocie, atmosfera i jedzenie. Ciocie bardzo... Basia Paulina Dan. - opinia (2) elastyczność, cierpliwość, indywidualne podejście to atuty tej szkoły, szybko... Paulina Dan. Magda - opinia (1) Najlepsza szkola jezykowa, lektorzy z indywidulanym podejsciem do uczniow.... Magda Paulina - szczęśliwa posiadaczka certyfikatu! - opinia (2) Zdałam Advanced śpiewająco i jadę na studia do Danii! W Prestige Lingua... Paulina - szczęśliwa posiadaczka brok - opinia (1) Bardzo dobrze przedszkole jak i żłobek polecam z czystym sumieniem. brok Anek - opinia (2) W końcu trafiłam na szkołę, w której nauka języka to przyjemność. Osoby,... Anek piela1 - opinia (2) Od kilku lat uczęszczam na zajęcia do Pana Krzysia wraz z moją córką.... piela1 Karolina - opinia (2) Świetna szkoła językowa! Cudowni nauczyciele i genialne podejście do ucznia Karolina Andrzej - opinia (2) Polecam zajęcia angielskiego. Uczęszczam z synem i córką od kilku lat i... Andrzej Aneta Wiczling - opinia (2) Świetna kadra i podejście do nauczania - jest luźno i przyjemnie a wiedza... Aneta Wiczling Ilona - opinia (2) Nauka w Lango Master to czysta przyjemność dla syna. W szkole zajęcia z... Ilona Magdalena - opinia (2) Pełny profesjonalizm i najwyższy poziom nauczania, a to właśnie cenie sobie... Magdalena