Weronika - opinia (2) Super szkoła językowa. Lektorzy z pasją. Serdecznie polecam! Weronika Bożena B. - opinia (2) Drugi rok z rzędu wysłaliśmy syna na obóz z Prestige Lingua. Mnóstwo zajęć... Bożena B. Cyprian - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Mimo iż uczyłem teorii się w... Cyprian
Ewa Piotrowska - opinia (2) Wspaniała szkółka, profesjonalni lektorzy, cudowni, kreatywni z pasją... Ewa Piotrowska Jadwiga - opinia (2) Jestem osobą, która ceni sobie profesjonalizm i komfort, i muszę przyznać, że... Jadwiga Ilona O. - opinia (2) Jeśli zastanawiacie się, czy warto nie zastanawiajcie się dłużej. To... Ilona O. Asia - opinia (2) Uwielbiam Prestiżem. Wspaniałą pani lektor. Super sale każda w innym stylu,... Asia Daria - opinia (2) Miejsce i ludzie pełne pasji, entuzjazmu i dobrej energii. W takiej... Daria Jurek - opinia (2) Jestem pod wrażeniem półkolonii Summer Camp w Prestige Lingua! Moja córka... Jurek Karolina - opinia (2) Marlena bardzo miła i pomocna lektorka z dużym zasobem wiedzy, prowadzi... Karolina Gosia - opinia (2) 2 lata temu czytając opinie miałam wątpliwości czy zapisać córkę do tego... Gosia MarcinB. - opinia (2) Super opieka. Dziecko codziennie idzie i wraca ze żłobka zadowolone. Polecam. MarcinB. Agnieszka - opinia (2) Jako rodzic jestem bardzo zadowolona. Dziecko otrzymało bardzo dobrą opiekę.... Agnieszka Magda - opinia (2) Bardzo polecam to przedszkole. Szeroki wybór zajęć (tańce, sporty,... Magda Szymon Marczuk - opinia (2) Przedszkole, do którego uczęszczał mój syn Tomek, był prowadzony przez Panią... Szymon Marczuk Michał - opinia (1) Po 3 latach ukończenia szkółki dopiero teraz podszedłem do egzaminu i od razu... Michał Gosia S. - opinia (2) Prestige Lingua to nie tylko miejsce, gdzie się uczy. To miejsce, które... Gosia S. Iwuśka - opinia (2) Jeśli myślisz, że nauka języków jest nudna, musisz sprawdzić Prestige Lingua!... Iwuśka Katarzyna - opinia (2) Po roku w Prestige Lingua mój syn mówi po angielsku jak nigdy. Nawet na... Katarzyna Iwona - opinia (1) Niesamowite półkolonie w Prestige Lingua! Moje dzieci są zachwycone - dużo... Iwona