Joanna Gabryś-Trybała - opinia (2) Krzysztof zawsze był świetnym nauczycielem w naszej szkole, a później nawet... Joanna Gabryś-Trybała Daria - opinia (1) Syn do żłobka na ul.Potęgowskiej (Szadółki) uczęszczał przez ostatni rok.... Daria Dyrekcja - opinia (1) Odnosząc się do wiadomości P. Moniki Szanowna Pani Moniko, Z wielka... Dyrekcja
Piotr - opinia (1) Najlepsza szkoła w trójmieście dla wszystkich !!! Każdy może dobrze nauczyć... Piotr Anna - opinia (2) Jestem kursantką szkoły Prestige Lingua od paru lat i była to jedna z... Anna Ania - opinia (2) Kurs przygotowawczy do egzaminu ósmoklasisty w Prestige Lingua był strzałem w... Ania Mateusz - opinia (1) Szkółka jazdy Zbyszek to naprawdę doskonałe miejsce do nauki jazdy. Chciałbym... Mateusz Dante Barrios - opinia (1) witam, viva la vida to świetna szkoła, w której pracowałam kilka lat temu.... Dante Barrios Endriu - opinia (2) Zdane za pierwszym :) Super instruktorzy. Endriu Julia - opinia (1) Byłam w tej szkole ponad rok - zajęcia z Panią Darią przygotowały mnie do... Julia Hanna - opinia (2) Efektywne nauczanie w małych grupach. Polecam. Hanna Maciej - opinia (1) Chrońcie swoje dzieci! Jest w tej szkole kilku naprawdę świetnych... Maciej Magda - opinia (1) Po 3 latach owocnej współpracy szczerze polecamy Ptysiowe Przedszkole i z... Magda M. - opinia (1) Dzięki La Mancha jestem mamą najbardziej zakochanego w języku hiszpańskim... M. Wiktor dawidczyk - opinia (1) Jestem uczniem szkoły podstawowej nr 29 od 4 lat i bardzo bardzo mi się tam... Wiktor dawidczyk Pati - opinia (2) Rozgadane zajęcia bez nudy z Marleną. Polecam! Pati Magda - opinia (2) Zarówno grupa początkująca dla dorosłych, jak i grupa dla 6-latkow to... Magda Kasia - opinia (2) Wspaniała szkoła tworzona z pasją w przyjacielskiej atmosferze. Bardzo fajni... Kasia Karolina Pioch - opinia (2) Bardzo polecam! Świetni lektorzy oraz cudna atmosfera podczas zajęć i... Karolina Pioch Ewelina - opinia (2) Bardzo sympatyczni lektorzy Ivan I Marcin- jak Flip I Flat. Ewelina