Ewa - opinia (1) Z całego serca mogę polecić żłobek Fiku Miku! Byliśmy związani z tą placówką... Ewa Zofia, mama Hani - opinia (2) Moja córka była dwa razy na obozie w Mikoszewie ze szkoły Prestige Lingua.... Zofia, mama Hani Ewa S - opinia (2) Nauka w Prestige Lingua to jak spotkanie ze znajomymi, ale z dużą dawką... Ewa S
Marcin Baliński - opinia (2) Syn wrócił bardzo zadowolony z obozu. Bardzo mu się podobało. Zapowiedział,... Marcin Baliński Kasia - opinia (1) super ciocie, dużo zajęć, córka wraca radosna i szczęśliwa, chętnie idzie do... Kasia Weronika - opinia (1) Z całego serca polecam! Jest to miejsce pełne ciepła, rodzinnej i domowej... Weronika julita - opinia (1) Rewelacyjnie instruktorzy, świetne podejście do kursanta. W 100% polecam!!! julita Dawid - opinia (2) Miejscie bardzo przytulne, dogodne i wszechstronne. Panuje ciepła atmosfera.... Dawid Martyna - opinia (2) Wybierając zlobek dla córki kierowałam się opinią w internecie i jak... Martyna Ola - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy na motocyklu w województwie. Instruktorzy to nie... Ola Agata - opinia (1) Super szkółka. Świetne prowadzone wykłady bardzo dużo można się nauczyć co... Agata Rodzic - opinia (1) Nie podoba mi się że szkoła prywatna pobierająca wysokie bo ponad 1000 zł... Rodzic Kamila G - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście! Pan instruktor Wojciech Szyszkowski... Kamila G Maria - opinia (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy oraz instruktora Wojciecha... Maria Adrian - opinia (1) Polecam szkołę jazdy, jeździłem i uczyłem się u Pana Rafała, polecam,... Adrian Małgorzata - opinia (1) Przedszkole kameralne, z indywidualnym podejściem do każdego dziecka.... Małgorzata Maksymilian - opinia (2) Przez długi czas zastanawiałem się nad wyborem odpowiedniej szkoły językowej.... Maksymilian Adam Bogdanowicz - opinia (2) Współpracuję z Panem Krzysztofem od 8 lat, lekcje z nim zawsze są... Adam Bogdanowicz Mr Satisfied - opinia (1) Dobre połączenie świetnej jakości nauczania i stylowego wnętrza z akcentami... Mr Satisfied Enzo - opinia (1) Doświadczenia na podstawie nauki dwójki dzieci- lekcje grupowe jak i... Enzo