Rafał - ocena (1) Dla mnie TOP! Serdecznie polecam, można by rzec, że satysfakcja gwarantowana.... Rafał Agata - opinia (1) Serdecznie polecam Przedszkole Kolorowe. To wyjątkowe miejsce dla dzieci,... Agata Ewa K - opinia (1) Moja córka zawsze uczęszczała z uśmiechem do przedszkola. Nigdy nie było... Ewa K
Mateusz - opinia (2) Bardzo polecam te szkółkę, z doświadczenia mogę powiedzieć, że zarówno Pan... Mateusz Ola Flisikowska - opinia (2) Otwartość na oczekiwania klienta, profesjonalizm i po prostu mega miła... Ola Flisikowska Natka - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście, jazdy oprócz nauki i pewności siebie na... Natka Weronika - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę Rondobis w Gdyni. Pan Jacek świetnie potrafi... Weronika Jakub - opinia (2) 100% profesjonalizmu od pierwszego spotkania w biurze poprzez ustalenie... Jakub Agnieszka - opinia (1) Mogę polecić ze szczerego serca. Przyszłam z innej szkoły z chaotyczną i... Agnieszka Volha - ocena (1) - adaptacja marzeń. do 10 dni, razem z rodzicem, panie są bardzo pomocne w... Volha Natallia - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowolony że wybraliśmy ten żłobek jako pierwsza placówka... Natallia Eliza - opinia (1) Wykrzyknik to jeden z najlepszych placów zabaw dla dzieci, co prawda samo... Eliza Renata - opinia (1) To nie są zwykle urodziny, to niesamowita przygoda pełna zabaw i aktywności,... Renata Ewa K. - opinia (1) Rewelacyjna oferta dla każdego dziecka, ciesząca portfel rodzica ;)... Ewa K. Monika - opinia (1) Organizacja każdej imprezy jest na najwyższym poziomie. Wszystkie panie... Monika Agnieszka - opinia (1) Profesjonalna kadra. Kreatywne zajęcia. Wspaniała zabawa i edukacja w jednym.... Agnieszka Szymon Stanulewicz - opinia (1) Najlepsza szkółka w Trójmieście! Polecam instruktora Michała Cieplińskiego,... Szymon Stanulewicz Joanna - opinia (1) Serdecznie polecam żłobek Mały Żuczek!!! Mój synek przez 2 lata uczęszczał... Joanna Karolina S - opinia (1) Super szkoła . Nie wiem ile rzeczy bym mogła to opisać ale generalnie myślę... Karolina S Lena - opinia (1) Z całego serca polecam wszystkim. Przeniosłam się z innej szkółki do oks... Lena