Agnieszka - ocena (1) Bardzo polecam Pana Sławka odpowiednia osoba na odpowiednim... Agnieszka Michał Z - ocena (1) Bardzo dobrzy instruktorzy z wiedzą, umiejętnościami i miłym nastawieniem do... Michał Z Magda - ocena (1) Super urodzinki, fajne przyjazne miejsce, gdzie dzieci czują się jak w domu i... Magda
Lesia Sinkevych - ocena (1) Serdecznie polecam ośrodek! To był wspaniały czas nauki jazdy. Trafiłam do... Lesia Sinkevych Ola - ocena (1) Nie sądziłam, że kurs na prawo jazdy może być taki przyjemny. Na początku,... Ola Marek Rudnicki - ocena (1) Nauka Jazdy Zbyszek posiada wykwalifikowaną kadrę, duży plac manewrowy z... Marek Rudnicki Marzena - ocena (1) Zdecydowanie polecam szkółkę Rondobis ! Pani w biurze bardzo miła i pomocna.... Marzena Anastazja - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam i z tego co wiem obecnie szkoła została zamknięta.... Anastazja Jakub - ocena (1) Bardzo dobra szkoła, wszystko poszło sprawnie. Polecam genialnego instruktora... Jakub drtygrys - opinia (2) Wysoka jakość szkolenia, sumienne podejście do każdej minuty kursu, czyste... drtygrys Kristina Shevchenko - ocena (1) GoAuto to wspaniała szkoła, która ma indywidualne podejście do każdego... Kristina Shevchenko Magda - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam to przedszkole! To miejsce w którym dzieci od... Magda Grażyna - opinia (1) Egzamin zdany 3 tygodnie temu. Jestem ze słusznym peselem i przez całe życie... Grażyna Dorota G - ocena (1) Dziecko przeszczęśliwe, zajęcia TUS rewelacyjne. Pani Monika czyni cuda. Dorota G Karol - opinia (1) Polecam bardzo szkółkę dobrze nauczyli mnie do egzaminów Karol Szymon sten - opinia (1) Super teoria dobrze wytłumaczona od zera Wszystkie wątki zostały poruszone... Szymon sten Maria K. - opinia (1) Spędziliśmy 2 lata u Cioci Kingi i nasz synek zawsze z radością przychodził... Maria K. Alicja - opinia (2) Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy! Instruktorzy są bardzo profesjonalni,... Alicja Amelia Wolska - opinia (1) Bardzo polecam kurs prawa jazdy w OSK Kate. Możliwość weekendowej lub zdalnej... Amelia Wolska zadowolony rodzic - ocena (1) Syn i córka uwielbiają zajęcia. Z relacji dzieci wynika, że każda z lekcji... zadowolony rodzic