Magda - ocena (1) polecam szkole, duzo jezykow Magda Mama Gniewka i Halszki - ocena (1) Mój 5-latek będzie uczestniczył w zajęciach GymBee już 3. Rok, a 2-latka... Mama Gniewka i Halszki Lucyna - ocena (2) Chciałbym wyrazić swoją ogromną wdzięczność za to, co udało się Państwu... Lucyna
Agnieszka - ocena (1) Cudowne miejsce . Gorąco polecam . Ciepłe Panie, oddane i zaangażowane.... Agnieszka Mama z grupy tygrysków - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do każdego przedszkolaczka. Panie są... Mama z grupy tygrysków Justyna - ocena (1) Polecam. Dziecko zadowolone. Justyna Monika P. - ocena (1) Pan Tomasz K. instruktor z powołaniem, miły, uprzejmy, dużo mówi i tłumaczy,... Monika P. Były uczeń - ocena (1) Szkoła słaba. Uczniowie, w miarę przechodzenia do kolejnych klas, stopniowo... Były uczeń Iza - ocena (1) Polecam szkołę - dzieci uczyły się tu angielskiego przez kilka lat -bardzo... Iza Leszek G. - ocena (1) Wielki szacunek dla OSK auto-best w Gdyni. Przygotowanie do kwalifikacji... Leszek G. Ola - ocena (1) Bardzo, bardzo polecam jazdy z Panem Radkiem! Świetny czas, przyjemna nauka.... Ola SZ - ocena (1) Studiuję pielęgniarstwo w Powiślańskiej i bardzo polecam ze względu na dobrą... SZ Basia - ocena (1) Genialne miejsce!Polecam nawet najbardziej zatroskanym rodzicom! Basia K.K 2023 - ocena (1) Naprawdę dobra szkoła. Nauczyciele z dobrym podejściem,doceniają wiedzę u... K.K 2023 Aleksandra Popławska - ocena (1) Z całego serca polecam SJ Mila ️ Trafiłam do Adama i Róży z polecenia i... Aleksandra Popławska Oksana - ocena (1) Mam prawka w rękach, już nie wierzyłam że mi to uda, ale to nie sen. Dzięki... Oksana Mateusz - ocena (1) Polecam Akademię prawa jazdy i dziękuje instruktorowi Panu Januszowi... Mateusz Esemka - ocena (1) Bardzo dobra opieka nad dzieckiem. Polecam Esemka Amanda - ocena (1) Bardzo polecamy żłobek U Cioci Kingi, synek spędził w nim ponad 2 lata, od... Amanda Agnieszka - ocena (1) Bardzo polecam Pana Sławka odpowiednia osoba na odpowiednim... Agnieszka