Iwona M ( mama ucznia szkoły podstawowej) - ocena (1) Szkola podstawowa Mental Arts to miejsce, które zasługuje na najwyższe... Iwona M ( mama ucznia szkoły pod Weronika - ocena (1) Z całego serca polecam osk speed. Pani Ania i Pan Janusz są wspaniałymi,... Weronika Marta (mama ucznia LO ) - ocena (1) Każdego dnia dziękuję za szkołę Mental Arts. To miejsce jest spełnieniem... Marta (mama ucznia LO )
Edyta - ocena (1) Szkoła przyjazna uczniom i nauczycielom. Nowoczesne podejście do edukacji.... Edyta Małgosia Bielanik - ocena (1) Córka przeszła do szkoły Mental Arts w połowie roku szkolnego, po dwóch... Małgosia Bielanik Katarzyna Prokopowicz - ocena (1) Moje dzieci zachwycone szkołą, bardzo chcą tam chodzić i zdobywać nowe... Katarzyna Prokopowicz Paula - ocena (1) Rekrutacja przebiegła dość nieprzyjemnie. Kontakt z uczelnią utrudniony. Nie... Paula Kasia - ocena (1) Bardzo przyjazna studentowi uczelnia. Kasia Natalia - ocena (1) Bardzo polecam!! Zdałam za pierwszym razem i najwięcej jeździłam z Panem... Natalia Uczennica - ocena (1) Nie polecam tej szkoły to jest kompletne niepozrozumienie . Ciągle zmieniają... Uczennica Karol - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem bez najmniejszych problemów. Teorii uczyłem... Karol Iwona - ocena (2) Ciesze się, że wybrałam szkołę jazdy Efekt. Pan Roman bardzo przystępnie... Iwona O - ocena (1) Nie polecam, miejsce jest mało zadbane i brudne... O Szymon - ocena (1) Jeżeli szukacie kameralnego przedszkola z bardzo indywidualnym podejściem do... Szymon Kamila - ocena (1) Serdecznie polecam! Po pięciu latach przerwy od zrobienia kursu w innej... Kamila Magda - ocena (1) polecam szkole, duzo jezykow Magda Mama Gniewka i Halszki - ocena (1) Mój 5-latek będzie uczestniczył w zajęciach GymBee już 3. Rok, a 2-latka... Mama Gniewka i Halszki Lucyna - ocena (2) Chciałbym wyrazić swoją ogromną wdzięczność za to, co udało się Państwu... Lucyna Agnieszka - ocena (1) Cudowne miejsce . Gorąco polecam . Ciepłe Panie, oddane i zaangażowane.... Agnieszka Mama z grupy tygrysków - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do każdego przedszkolaczka. Panie są... Mama z grupy tygrysków