Franciszek Gliwiński - opinia (2) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy a szczególnie instruktora Pana... Franciszek Gliwiński Szymek Fronckiewicz - opinia (2) Nauczono mnie jazdy bezbłędnie zdałem egzamin cytuje egzaminatora jeździł pan... Szymek Fronckiewicz Dmytro Yevtushenko - opinia (2) Serdecznie polecam OSK Delta, podczas szkolenia jeździłem z Panem Rafałem... Dmytro Yevtushenko
Agata - opinia (2) Wybranie Akademii prawa jazdy to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć,... Agata Piotrek - opinia (2) Skończyłem tą szkołę i bardzo polecam :) Piotrek MK - opinia (2) Bardzo polecamy, jesteśmy bardzo zadowoleni a przede wszystkim nasza córka.... MK Inez - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam tę szkołę jazdy! W szczególności instruktora Pana... Inez Miron - ocena (1) Bardzo interesujące miejsce: ciekawie zaaranżowane wnętrza ze szczególnym... Miron Renata - ocena (1) Serdecznie polecam! Szymon to dzięki Tobie egzamin zaliczony bezbłędnie przy... Renata Michał - ocena (1) Polecam Australia Study. Można liczyć na na wielką pomoc i poprowadzenie... Michał Dorota Derheld-Gręda - ocena (1) To najlepsze miejsce, jakie można sobie wymarzyć dla swojego dziecka!... Dorota Derheld-Gręda Maciej - ocena (1) Polecam p.Michała Cieplińskiego zdalem za pierwszym razem. Maciej Aleksandra - ocena (1) Polecam, córka chodziła do Megamocnych przez 3 lata i jesteśmy bardzo... Aleksandra DK - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z jazd dodatkowych z Panem Tomaszem z OSK Motobit.... DK Mała Zuza - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy! Cudowny Pan Zbyszek, nieziemski instruktor!!! Zdany... Mała Zuza Jarosław Weber - ocena (1) Nasi synowie są w Mental od początku jej istnienia. Dla nas rodziców, miarą... Jarosław Weber Oliwia K. - ocena (1) Polecam szkołę jazdy jak i instruktorów, Pana Tomka i Pana Rafała. Na... Oliwia K. Sylwia - ocena (1) Jestem mama absolwenta MA oraz ucznia SP ! Jestem ogromnie wdzięczna za... Sylwia A - ocena (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy oraz Panią instruktorkę Wioletę... A Sylwia Kłopotowska - ocena (1) Jesteśmy rodzicami dwóch córek uczęszczających do Mental Arts już drugi rok... Sylwia Kłopotowska