Zosia - ocena (1) Szkoła jazdy OSK Delta to zdecydowanie najlepsze miejsce do nauki jazdy.... Zosia Alex - ocena (1) Bardzo profesjonalna firma. Szkolenia na wysokim poziomie w miłej... Alex Jakub - ocena (1) Profesjonalne podejście, troska o kursanta i wysoka dbałość o jakość szkolenia. Jakub
Teresa - ocena (1) Dyrekcja szkoły namawia (zmusza poniekąd) rodziców i uczniów, żeby się... Teresa Jakub Syldatk - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy Rondobis. Panie w biurze są bardzo miłe. Teoria... Jakub Syldatk Anna - mama trójki uczniów szkoły Mental Arts - ocena (1) Nasza przygoda ze szkołą Mental arts rozpoczęła się trzy lata temu. Tak... Anna - mama trójki uczniów szkoł Michał G. - ocena (1) Gorąco polecam szkołę jazdy Rondobis, a w szczególności niesamowitego... Michał G. MK - ocena (1) Polecam instruktora Ireneusza Bojarczuka - ma nieziemską cierpliwość i... MK Anna Chmielewska mama ucznia LO (I klasa) - ocena (1) Dla mnie Mental Arts to szkoła "elitarna", ale nie o zasobność portfela tu... Anna Chmielewska mama ucznia LO Julian - ocena (1) Serdecznie polecam szkołe nauki jazdy Delta. Miałem przyjemność być na kursie... Julian Beata - ocena (1) Nasza córka jest w drugiej klasie. Jest zachwycona przyjazną, wręcz rodzinną... Beata Aneta - ocena (1) Świetna szkoła, bardzo miłe i pomocne dziewczyny w sekretariacie. Po kilku... Aneta Tata ucznia LO - ocena (1) Szkoła inna niż wszystkie. Jestem nauczycielem w publicznej placówce i mam... Tata ucznia LO DANKA - ocena (1) Dziękuję Pani Alicji M. Za bardzo miła atmosferę podczas egzaminu początkowy... DANKA Konrad Drozd - ocena (1) Jazdy przeprowadzone w miłej i przyjaznej atmosferze, bardzo dobre... Konrad Drozd Angelika Pawlik - ocena (1) Tak się rozpisałam , że się "nie zmieściłam " - zapraszam zatem na stronę... Angelika Pawlik Dominik - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy, a szczególnie instruktora Pana Rafała. Od samego... Dominik Mandarynka - Centrum Języków Azjatyckich - ocena (1) Już drugi rok mamy przyjemność współpracować z Mental Arts w zakresie... Mandarynka - Centrum Języków Azj Tomasz Pawlak - ocena (1) Nasz syn jest wyczynowym sportowcem i w ubiegłym roku przeszedł do szkoły... Tomasz Pawlak Oliwia J - ocena (1) Instruktor Michał Ciepliński przygotował mnie rewelacyjnie na egzamin. Zdane... Oliwia J