Dorota - ocena (2) osk efekt wybrałam sugerując się pozytywnymi opiniami i rzeczywiście mogę... Dorota Larysa Shemet - opinia (2) Z całego serca polecam! Egzamin zdany! Dziękuje bardzo Bartku za cierpliwość... Larysa Shemet No ja a kto inny - ocena (1) C/C+E/KWP ,szkółka z której skorzystałem, zasługuje na wysoką ocenę.... No ja a kto inny
Ania - opinia (2) Najlepsza szkoła jazdy na kategorie A w Gdyni. Mnóstwo ważnych informacji i... Ania Mateusz - opinia (2) Ukończyłem tą szkołę na kierunku masażysta i polecam wszystkim, którzy myślą... Mateusz Jacek - opinia (2) Super, pozdrawiam instruktora Tyberiusza Jacek Mama Przedszkolaka - opinia (2) Bezpieczna przystań dla mojego dziecka. Polecam z całego serca to miejsce. W... Mama Przedszkolaka Agata - opinia (2) Najlepsze przedszkole ever! Bardzo polecam, super atmosfera, zabawy, wyprawy... Agata A. K. - opinia (2) Najlepsza placówka, jaką można wybrać dla dziecka. Fachowa, zawsze... A. K. Marta - opinia (2) Pani nauczycielka przemiła, a lekcje przeprowadzone w sposób bardzo... Marta Katarzyna - opinia (3) Polecam wszystkim naukę języka hiszpańskiego w szkole Viva La Vida Skuteczne... Katarzyna Izabela - ocena (5) Szczerze polecam kurs w OSK Efekt a w szczególności instruktora Łukasza,... Izabela Zadowolony Rodzic :) - ocena (2) Cudowne Panie, duża pomoc w adaptacji, faktycznie mała kameralna grupa. Moja... Zadowolony Rodzic :) Agata - opinia (3) Wioska Bursztynowa to najlepsze miejsce, do jakiego mogła trafić moja córka... Agata Piotr Z. - opinia (3) Pan Wojciech Szyszkowski to profesjonalista w swojej branży, zasłużenie... Piotr Z. Bartek - ocena (1) Zdane za pierwszym razem! Miałem przyjemność jeździć ze wspaniałymi... Bartek Tobiasz Parafianowicz - ocena (1) Świetna szkoła, jeździłem z Panem Markiem Chojeckim i od zera w 30 godzin tak... Tobiasz Parafianowicz Karol - opinia (2) Kończyłem dwie podyplomówki i byłem bardzo zadowlony. Dużo praktycznej... Karol Roman Lutsiv - opinia (3) Nasze córki uczęszczają do szkoły przez 5 lat. W tym czasie zmieniła się... Roman Lutsiv Szkolenia dla księgowych - co polecacie? (3) Szkolenia dla księgowych - co polecacie? Mogą być online. Jaśmina