Adam Deringer - opinia (4) Byliśmy z żoną w wielu żłobkach w Trójmieście i mimo dojazdu z Sopotu czuję... Adam Deringer Jan Siluk - opinia (5) Świetna szkoła, jazdy przyjemnie i sprawnie przebiegały, bardzo duże... Jan Siluk Ksawery - opinia (3) Skorzystaliśmy z kursu operatora koparkoładowarki, potwierdzam bardzo dobre... Ksawery
Joanna - opinia (4) Świetna szkoła. Płynny przepływ informacji. Córka bardzo lubi zajęcia z panem... Joanna Madzia Magda - opinia (3) Polecam za sumienność i zaangażowanie w proces nauczania angielskiego. Bardzo... Madzia Magda Kurs SUSHI II Stopnia Gohan Desuyo - Warszawa (3) Firma Masala Smaki Świata ma przyjemność zaprosić na kurs Sushi II Stopnia.... Fliorka Aleksandra - opinia (3) Mam porównanie z kilkoma innymi i moim zdaniem to najlepsza szkoła językowa w... Aleksandra Krzysztof Ludwiszewski - ocena (3) Rozpocząłem kurs na początku czerwca. Forma wykładów teoretycznych online... Krzysztof Ludwiszewski RYSUNEK MALARSTWO (35) RYSUNEK,MALARSWO,KOMPZYCJA Co oferuję: 1)Zajęcia z RYSUNKU,MALARSTWA z... sangwina Martyna Mayer - opinia (3) Jestem bardzo zadowolona z wyboru Prestige Lingua dla mojego dziecka! Moja... Martyna Mayer Ja :-) - opinia (2) Bardzo polecam. Ja :-) Dorota Markiewicz-Kubik - ocena (1) Jestem mamą ucznia IV klasy LO Mental Arts i ogromie się cieszę, że mój syn... Dorota Markiewicz-Kubik Ewelina - opinia (2) Szkoła godna polecenia szczegolnie dla osób które boja się zaczac kurs.... Ewelina Monika Kołakowska - opinia (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola, obie córki uczęszczają już kolejny... Monika Kołakowska Kamik - opinia (2) Najgorsza szkoła wśród podstawoówek w Sopocie. Gdyby były mistrzostwa w... Kamik Franciszek Gliwiński - opinia (2) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy a szczególnie instruktora Pana... Franciszek Gliwiński Szymek Fronckiewicz - opinia (2) Nauczono mnie jazdy bezbłędnie zdałem egzamin cytuje egzaminatora jeździł pan... Szymek Fronckiewicz Dmytro Yevtushenko - opinia (2) Serdecznie polecam OSK Delta, podczas szkolenia jeździłem z Panem Rafałem... Dmytro Yevtushenko Agata - opinia (2) Wybranie Akademii prawa jazdy to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć,... Agata Piotrek - opinia (2) Skończyłem tą szkołę i bardzo polecam :) Piotrek