Julia. K - opinia (1) Moja instruktora była P. Żaneta bardzo Ją poleca , jest Pani z charakterem ,... Julia. K Mateusz - opinia (1) Masa wiedzy, połączona z przyjemnością. Egzamin zdany za pierwszym razem... Mateusz Mama Adama - opinia (1) Serdecznie polecam. Panie cudowne, w szczególności Pania Ania z maluszków .... Mama Adama
Sofiia Orlova - opinia (1) Bardzo fajna szkoła , Pan Tomek najlepszy instruktor:) polecam od całego serca ! Sofiia Orlova Magdalena - opinia (1) Wspaniała szkoła, wysoki poziom nauczania. Mama ucznia. Magdalena katarzyna klimko - opinia (1) Przyjazna szkoła ,nowoczesna,świetna kadra.Wysoki poziom nauczania ,ale nie... katarzyna klimko Oleksii Kurchin - opinia (1) Dzień dobry. Polecam. Wszystko super. Oleksii Kurchin Kuba - opinia (1) Super atmosfera i nauczyciele Kuba giga - opinia (1) kameralnie , bezpiecznie , dobre wyniki nauczania giga Karolina - opinia (2) Nie polecam tej placówki. Bardzo źle nas potraktowano. Już dawno byly rozmowy... Karolina Patryk - opinia (1) Sposób nauczania zarówno teorii jak i praktyki jest przystępny i... Patryk Mama - opinia (2) Obiekt prowadzi rewelacyjna osoba- z Ciepłym usposobieniem do dzieci, sercem... Mama Jan - opinia (1) Polecam Pana Rafała, po prawie rocznej przerwie nadrobiliśmy wszystko w 3... Jan Janek - opinia (1) Mega fajna szkoła nauki jazdy, polecam serdecznie najlepszego instruktora... Janek Olimpia - opinia (1) Szkoła dostosowana jest do 600 uczniów a w szkole uczy się ok. 1200 uczniów,... Olimpia Andrzej - opinia (1) Świetny instruktor Pan Rafal. Z poczuciem humoru i poważnym podejściem do... Andrzej Irena - opinia (1) Teorię uczyłam e-learningowo dlatego nie wiem jak odbywają się zajęcia na... Irena Sylwia - opinia (1) Serdecznie polecam firmę GDprawko! Oceniam jazdy dodatkowe z panem Adamem. Od... Sylwia Agnieszka - opinia (2) Świetna zabawa dla dzieciaków , bogaty i niebanalny program z angielskim w... Agnieszka Ada - opinia (2) Jestem zachwycona podejściem szkoły do swoich uczniów. Profesjonalna opieka... Ada