Gosia - opinia (1) Szczerze polecam tę placówkę! Zarówno grupę żłobkową, jak i przedszkolną. Syn... Gosia agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam studiowanie na tej uczelni! studiowalam kierunek... agnieszka Anna Jędrych - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, profesjonalni nauczyciele, mało uczniów w klasie, bardzo... Anna Jędrych
J - opinia (1) Bardzo polecam Port Maluszka .Jest to przyjazne dzieciom miejsce . Ciocie są... J Lena - opinia (1) Wspaniała szkoła! Bardzo polecam!! Lena Mama Helenki - opinia (2) Z całego serca polecam Port Maluszka ! Wspaniałe miejsce z cudowną kadrą... Mama Helenki Po sąsiedzku - opinia (1) Dla mnie to było rozczarowanie. Widocznie miałam zbyt duże oczekiwania lub... Po sąsiedzku Ewelina - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy była najlepszym wyborem spośród gdyńskich szkół nauki... Ewelina Yehor Korniichuk - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Miałem przyjemność przygotowywać się do... Yehor Korniichuk Julia. K - opinia (1) Moja instruktora była P. Żaneta bardzo Ją poleca , jest Pani z charakterem ,... Julia. K Mateusz - opinia (1) Masa wiedzy, połączona z przyjemnością. Egzamin zdany za pierwszym razem... Mateusz Mama Adama - opinia (1) Serdecznie polecam. Panie cudowne, w szczególności Pania Ania z maluszków .... Mama Adama Sofiia Orlova - opinia (1) Bardzo fajna szkoła , Pan Tomek najlepszy instruktor:) polecam od całego serca ! Sofiia Orlova Magdalena - opinia (1) Wspaniała szkoła, wysoki poziom nauczania. Mama ucznia. Magdalena katarzyna klimko - opinia (1) Przyjazna szkoła ,nowoczesna,świetna kadra.Wysoki poziom nauczania ,ale nie... katarzyna klimko Oleksii Kurchin - opinia (1) Dzień dobry. Polecam. Wszystko super. Oleksii Kurchin Kuba - opinia (1) Super atmosfera i nauczyciele Kuba giga - opinia (1) kameralnie , bezpiecznie , dobre wyniki nauczania giga Karolina - opinia (2) Nie polecam tej placówki. Bardzo źle nas potraktowano. Już dawno byly rozmowy... Karolina Patryk - opinia (1) Sposób nauczania zarówno teorii jak i praktyki jest przystępny i... Patryk