rodzic - opinia (1) Bardzo fajna atmosfera, zajęcia na gdańskich uczelniach, ambitni uczniowie... rodzic Laura - opinia (1) Miałam 4h jazdy dokupione i jeździłam z Panem Markiem,który swietnie wszystko... Laura Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam. Syn zawsze zadowolony i uśmiechnięty. Często ma pretensje, że... Agnieszka
Martyna - opinia (1) Mega polecam tą szkółkę, wykłady przeprowadzone przez Pana Micza były... Martyna AnnaCz. - opinia (1) Wspaniała uczelnia! Polecam bardzo. Pełen profesjonalizm. AnnaCz. Emigrant - opinia (1) Pisze to bez polskich liter z Francji gdzie wyemigrowalem za czasos komuny w... Emigrant Jacek P - opinia (1) Po 15 latach wystarczyło 10 godzin pod okiem Pana Ireneusza Bojarczuka żeby... Jacek P Małgorzata - opinia (1) Nie polecam . Wykupiony kurs kadry, płace zus. Pani nauczycielka emerytowana... Małgorzata Klaudia - opinia (1) Kurs w całości na bardzo wysokim poziomie. Jazdy z instruktorem Grzegorzem to... Klaudia Mama ucznia - opinia (1) Szkoła na bardzo wysokim poziomie, świadczą o tym wyniki egzaminów zdanych... Mama ucznia Absolwent - opinia (1) Jestem obecnie obsolwentem WSB w Gdańsku z 2023 roku. W czasie studiów bez... Absolwent Michał Rakowski - opinia (1) Zdałem za pierwszym razem. Bardzo mili instruktorzy, dobrze tłumaczą i... Michał Rakowski Katarzyna - opinia (1) Moje dzieci chodza do Megamocnych od poczatku powstania placówki. Przy... Katarzyna Mama Misia - opinia (1) Jestem bardzo bardzo zadowolona z wyboru przedszkola, a wcześniej żłobka.... Mama Misia Marian - opinia (1) Na pięciu skierowanych z firmy na kategorię C wszyscy zdaliśmy egzaminy za... Marian tttt - opinia (1) Brak słów. Poziom zamiatania pod dywan, manipulacji i ignorowania problemów... tttt absolwent 22 - opinia (1) Szkoła przyjazna uczniom, nauczyciele wspierający i ucznia i rodzica. Bardzo... absolwent 22 Paulina - opinia (1) Grupa Toddlers to wspaniałe i przyjazne miejsce dla dziecka. Dzięki... Paulina Joanna - opinia (2) Bardzo polecam Australia Study Polska, miałam zaplanowany wyjazd do Azji i... Joanna Mama ucznia - opinia (1) Kameralna szkoła, ogromne wsparcie ucznia zarówno psychologiczne jak i... Mama ucznia