Anna - opinia (1) Przedszkole nowe, czyste, swietnie wyposażone. Jedzenie pyszne, przemawia... Anna Natalia - opinia (1) Przedszkole przede wszystkim bardzo profesjonalne, z wykwalifikowaną Kadrą, a... Natalia Klaudia - opinia (1) Bardzo przyjazny kontakt z dziekanatem, co jest warte podkreślenia. Zawsze... Klaudia
słuchacz studiów Standardy ISO - opinia (1) Studia na miernym poziomie. Większość prowadzących po prostu omawia punkt po... słuchacz studiów Standardy ISO Kamila - opinia (1) Szkolenia online które oferuje ta firma to nowoczesne rozwiązanie które... Kamila Mikołaj Z. - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Janusza Piotrkowskiego, bardzo dobrze... Mikołaj Z. Bartek - opinia (1) Kurs przeprowadzony w bardzo szybki i przyjemny sposób. Wszystko było... Bartek Ania F. - opinia (1) Najlepsi z najlepszych. Wspaniała kadra instruktorów. Profesjonalizm pod... Ania F. Grzegorz - opinia (1) Cieszę się że wybrałem akurat ten ośrodek szkoleniowy, ponieważ zostałem... Grzegorz Janusz - opinia (2) Jestem w trakcie nauki zaczynałem od całkowitego zera mam 70 lat i jestem z... Janusz Wicia - opinia (1) Zapisałam sie na kierunek higienistka stomatologiczna. Jestem zadowolona z... Wicia Daria - opinia (1) Dobre miejsce do rozwijania swoich umiejetności zawodowych, miła atmosfera a... Daria Wiktoria - opinia (1) Najlepszy instruktor pan Krzyś przemiły wytłumaczy wyraźnie spokojnie prawko... Wiktoria Ania - opinia (1) Bardzo profesjonalne i zindywidualizowane podejście do kursantów. Wsparcie... Ania Magdalena Ligęzińska - opinia (1) Bardzo polecam. Jeździłam z Panem Tomkiem, egzamin z teorii jak i praktyki... Magdalena Ligęzińska Julia - opinia (1) Bardzo polecam! Miałam super instruktora który nauczył mnie bardzo dużo w... Julia Patryk Nowaczyk - opinia (1) Bardzo polecam,bardzo dobra atmosfera,wykłady sprawnie przeszły No i... Patryk Nowaczyk Darek - opinia (1) Pani Ania najlepsza instruktorka. Perfekcyjnie przygotowała mnie do jazdy.... Darek Marta - opinia (1) Serdecznie polecam Pana . Wojciecha Szyszkowskiego , idealne przygotowanie do... Marta Elena - opinia (1) Skarbem tej szkoły są nauczyciele : praktycy z długoletnim stażem , którzy... Elena