Piotr - opinia (1) Polecam całym sercem przedszkole. To wyjątkowe miejsce dla dzieci. Panie... Piotr Aneta - opinia (1) Polecam!!! Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie, przyjazna... Aneta Karol Wdowiak - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy-najlepsza szkółka. Serdecznie polecam instruktora Pana... Karol Wdowiak
Jakub K - opinia (1) Gorąco polecam szkołę GD prawko.Cały kurs przebiegł bardzo szybko i... Jakub K Dobrosława - opinia (1) Polecam tą szkółkę Szczególnie pana Piotra, najlepszy instruktor, cierpliwy,... Dobrosława Jadzia - opinia (1) super szkoła Cosinus, duży wybór Kierunków. Jadzia W.M. - opinia (1) Moja córka skończyła przygodę z przedszkolem w zeszłym roku. Do szkoły poszła... W.M. Antonina - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam! Profesjonalne podejście, i miła atmosfera. Pan... Antonina Oksa - opinia (1) Polecam OSK AS i instruktora Pana Mirka Grzegorczyka, dzięki któremu... Oksa Mama Kazimierza - opinia (1) Szczerze polecam Żłobek nr 11 Bursztynek. Synek chodzi do placówki chętnie,... Mama Kazimierza Natalia - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką znam. Udało mi się zdać teorię i praktykę za... Natalia Michał - opinia (1) Cały kurs przebiegł fantastycznie. Według mnie oraz kilku innych znajowmych... Michał Dominika - opinia (1) Polecam nauczyciela Iryne jest świetna nauczycielka. Dopasuje materiał do... Dominika Filip - opinia (1) Polecam gorąco! Zdałem za pierwszym razem teorie i praktykę. Pozdrawiam... Filip Weronika - opinia (1) Polecam z całego serduszka! Pani Żaneta to cudowna instruktorka. Miła... Weronika Alicyjka - opinia (1) Jeśli ktoś się zastanawia nad tą uczelnią to naprawdę warto. Jeśli chodzi o... Alicyjka Izabela - opinia (1) Wiedza konkretna, spory wybór kierunków a do tego przyjazna atmosfera. Polecam Izabela Uśmiechnięta mama. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola. Dogodny parking dla rodzica, więc bez... Uśmiechnięta mama. Zadowolona Mama - opinia (2) Bardzo polecam przedszkole MegaMocni. Córka uczęszcza do przedszkola już... Zadowolona Mama Jakub - opinia (2) Bardzo fajne miejsce miejsce. Kadra widać, ze zna się na rzeczy. Syn... Jakub