Anita Z - opinia (1) Wspaniałe przedszkole. Uczęszczamy do tej placówki od 2021 r. Nie mam żadnych... Anita Z Magdalena R. - opinia (1) Cudowne Panie, super opieka i zainteresowanie dzieckiem, przez 4 lata nawet... Magdalena R. Damian - opinia (1) W 2020 roku (czyli wtedy gdy placówka się otwierała) zapisałem tak syna do... Damian
Oliwia - opinia (1) Nauka przebiega w bardzo przyjaznej atmosferze, kontakt z panem instruktorem... Oliwia Maciej - opinia (1) Kandydatom na kierowców polecam jazdy z instruktorem Januszem Piotrowskim. Od... Maciej Olga - opinia (1) Wspaniałe zajęcia dla dzieci. Pomagają radzić sobie ze stresem i emocjami.... Olga Anna - opinia (1) Jesteśmy po pierwszym kursie z Panią Violettą, syn jest bardzo zadowolony.... Anna Kursantka - opinia (1) Generalnie...Porażka ile razy można przekładać jazdy? I to kilka godzin przed... Kursantka Łukasz - opinia (1) Świetna szkoła. Nauczyciele kompetentni, ale przede wszystkim bardzo... Łukasz Arianusia - opinia (1) Jestem kobietą w średnim wieku, którą życie zmusiło do zrobienia prawa jazdy.... Arianusia Weronika Kowalska - opinia (1) Szkoła jazdy naprawdę godna polecenia. Super prowadzona zarówno teoria jak i... Weronika Kowalska Małgosia M. - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Wojciecha Szyszkowskiego! Przygotował mnie do... Małgosia M. Gosia M. - opinia (1) Gorąco polecam! Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym... Gosia M. Sebastian - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę osk speed , pracują tam sami profesjonaliści po... Sebastian Izabela W. - opinia (1) Szkoła Jazdy GdPrawko oferuje kurs w postaci zakupu vouchera i dzięki takiemu... Izabela W. Piotr - opinia (1) Bardzo dobry instruktaż i podejście do kursanta. Zdane za pierwszym. Szczerze... Piotr Kasia - opinia (1) Super szkoła i kadra. Polecam serdecznie. Kasia Gdańsk - opinia (1) profesjonalizm, zaangażowanie, szacunek Gdańsk Kursant - opinia (1) Świetna kadra nauczycieli, dobre przygotowanie do egzaminów. Zajęcia są... Kursant Maja K. - opinia (1) Morenowy Porcik to nie jest zwykła placówka. To jest dla dzieci drugi dom -... Maja K.