Izabela - opinia (2) Bardzo polecam szkołę. Doświadczeni i zaangażowani lektorzy. Szkoła z dużym... Izabela Tomek - opinia (1) Najlepsza uczelnia w Trójmieście! Tomek Tomasz - opinia (2) Zdałem egzamin za pierwszym razem, więc śmiało mogę polecić tę szkołę jazdy.... Tomasz
Dominika - opinia (1) Usmiech dziecka zostawianego rano w żłobku świadczy o tym jakie to miejsce. Dominika Jakub Grudziński - opinia (1) Bardzo pomocny, uśmiechnięty oraz profesjonalny pan Marcin, szybko oraz... Jakub Grudziński Olga - opinia (1) Bardzo pomocny kurs. Każdy osmiolatek powinien przejść. Olga Michał Piech - opinia (1) Bardzo polecam ta szkolke. Najlepszy instruktor Pan Paweł Anastaziak, zawsze... Michał Piech Julia - opinia (1) Pan Wojciech Szyszkowski to najlepszy instruktor w trójmieście. Pan Wojtek... Julia Marek S. - opinia (1) Gwarancja dobrze wydanych pieniędzy na profesjonalnym poziomie, polecam... Marek S. AS - opinia (1) Bardzo lubię moją szkołę. Chętnie do niej chodzę. AS Piotr - opinia (1) Morenowy Porcik to miejsce, gdzie dziecko jest na pierwszym miejscu. To... Piotr Anna Okrój - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu i samodzielnej... Anna Okrój Leszek - opinia (1) Kurs merytoryczny, wykładowca konkretny wie co mówi. Materiały do nauki.... Leszek Rodzic - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam, na wstępie zaznaczę że opinie są w pierwszeństwie... Rodzic Natalia Kamińska - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, profesjonalne podejście, nauka na... Natalia Kamińska Filip - opinia (1) Polecam serdecznie tą szkołę jazdy!!Jestem już po egzaminach,wszystko zdane... Filip Kamil Cz. - opinia (1) Pani Żaneta to świetna instruktorka która wyłapie i poprawi każdy błąd w... Kamil Cz. Rodzic - opinia (1) Po zerówce w publicznej szkole bardzo miłe zaskoczenie - bardzo dobry kontakt... Rodzic mnmn - opinia (1) Gorąco polecam, dziecko chętnie idzie do żłobka i wraca szczęśliwe :) mnmn Kursantka - opinia (1) Bardzo polecam,jestem mega zadowolona. Kursantka