Beata - opinia (1) Polecam z całego serca, tak jak uczy pani Karolina Beata Marta - opinia (1) Świetne miejsce, które pozwala dzieciom na niesamowity rozwój. Bardzo dobry... Marta Małgosia - opinia (2) Zdałam egzamin kategorii B i czuje się dobrym kierowcą, jazda to dla mnie... Małgosia
Monika M. - opinia (1) Witam!Ja i mąż jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola wcześniej chodził tam... Monika M. Arleta Sołyga - opinia (1) Jestem zadowolona z przedszkola do którego chodzi mój synek. Pani Dyrektor i... Arleta Sołyga Kuba - opinia (1) Zostałem świetnie przygotowany do egzaminu. Instruktor pokazywał mi miejsca w... Kuba Agnes - opinia (1) Małe przedszkole, trochę ciasne ale córka lubi tam chodzić. Zdecydowana... Agnes Oliwia - opinia (1) Szkółka nauki jazdy Zbyszka to doskonałe miejsce dla każdego, kto chce... Oliwia Agata Lakomy - opinia (1) Przedszkole gorąco polecamy. Panie wkładają dużo serca w opiekę nad dziećmi,... Agata Lakomy Andrzej rodzic - opinia (1) Bardzo dobra średnia szkoła. Wysoki poziom nauczania a co najważniejsze... Andrzej rodzic claire - opinia (1) Najbardziej przyjazna szkoła z przyszłości. claire Agata S. - opinia (1) Nasza przygoda w Misiu Wojtku trwa już chyba 4 lata :) najpierw córka... Agata S. a. - opinia (1) Przez długi czas rozważaliśmy wybór szkoły dla córki. Decydującym kryterium... a. Wiola - opinia (2) Port Maluszka to świetne miejsce. Zaczynając od początku - adaptacja, w pełni... Wiola Iza - opinia (1) W szkole im. Św. Kazimierza moje dzieci spotkała ogromna życzliwość ze strony... Iza rodzice - opinia (1) Z perspektywy 2 lat mogę powiedzieć, że to najlepszy wybór jaki mogliśmy... rodzice Oliwia - opinia (1) Polecam serdecznie każdemu kto chciałby nauczyć się dobrze jeździć. Zdane... Oliwia Marynka - opinia (1) Dziękuje z całego serca Super szkoła Bardzo polecam Marynka Sandra K. - opinia (1) Bardzo polecam Pana Instruktora Wojciecha Szyszkowskiego. Cały kurs razem z... Sandra K. Daria - opinia (1) Świetne miejsce do nauki języka angielskiego z nauczycielami, których... Daria