Ania - opinia (1) Szczerze polecam. Wszystko super zorganizowanie. Miałam przyjemność byc... Ania Dominika - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłam sobie wymarzyć. Wspaniali instruktorzy i... Dominika Rodzic - opinia (1) Polecam szkołę, dla dziecka które interesuje się tematyką wojskową i... Rodzic
Martyna - opinia (1) Bardzo polecam, jeździłam z Panem Markiem, miła atmosfera zarówno w szkółce... Martyna Julia - opinia (1) Bardzo miły pan, z całego serduszka polecam pana Tomka i właśnie dzięki niemu... Julia Mama Ani - opinia (1) Dzień dobry Ja osobiście, jestem bardzo zadowolona, ponieważ córka... Mama Ani Marta Jankowska - opinia (1) Bardzo dziękuje Panią z grupy Poziomek jak i z Truskawek za codzienna opiekę... Marta Jankowska Joanna M. - opinia (1) Polecam przedszkole Mali Odkrywcy. Cudowne panie, przeróżne zajęcia,codzienne... Joanna M. Klaudia - opinia (1) Z całego serca polecam️ Moja córka wychodziła stamtąd jak od ukochanej cioci... Klaudia Monika - opinia (1) Super zorganizowane urodziny :) Bardzo miłe podejście:) zdrowe przekąski.... Monika Karolina - opinia (1) Biorę udział w nauce języka angielskiego w szkole English Mentors od ponad... Karolina Joanna.P - opinia (1) Bardzo polecam osk herkules , jest to szkoła z naprawdę świetnymi... Joanna.P Marta - opinia (1) Ogromnie polecam tą szkółkę, najlepsza w Trójmieście. Instruktor pan Marek... Marta Mama Miłki - opinia (1) Polecam przedszkole MegaMocni Stogi. Świetna, profesjonalna kadra i ładna,... Mama Miłki Rodzic maturzysty - opinia (1) Super nowoczesna szkoła, dobra atmosfera, wysoki poziom nauczania. Rodzic maturzysty Dorota - opinia (1) Wspaniała szkoła, dająca możliwość nauki wyłącznie z native speakerami, co... Dorota Ewelina - opinia (1) Kameralne domowe przedszkole. Dzieci czują się bezpiecznie. Najlepsza kadra... Ewelina Joanna - opinia (1) Szkoła godna polecenia, córką z bardzo słabej uczennicy z j.angielskiego... Joanna Magdalena - opinia (1) Bardzo polecam Elcar Gdynia i Pana instruktora Krzysztofa. Pan Krzyś miał do... Magdalena Kass - opinia (1) Świetna szkoła i trafiłam na wspaniałego instruktora Pana Wojtka. Bardzo... Kass