Mikołaj - opinia (1) zdane za pierwszym, Tomek najlepszy instruktor Mikołaj Daria - opinia (1) Bardzo polecam Elke school Gdynia, obsługa w biurze świetna, panie... Daria Wojtek - opinia (1) Świetna szkoła, dobre metody nauczania i super podejście do kursanta, polacam Wojtek
Jakub W - opinia (1) Najlepsza akademia, Pan Michał Ciepliński super instruktor. Zdane za... Jakub W Michał Binkowski - opinia (1) Polecam, pełna i profesjonalna pomoc w aplikacji o wizę work and holiday.... Michał Binkowski Aga - opinia (1) Bardzo gorąco polecam Naukę Jazdy zbyszek. wykłady z panem Zbyszkiem ciekawe... Aga Wiktoria Leśniewicz - opinia (1) Jestem naprawdę zadowolona, super podejście, przyjemna atmosfera i wszystko... Wiktoria Leśniewicz Nikola - opinia (1) Jeździłam z super miłym Panem Grzegorzem:) którego mogę z całego serca... Nikola Michał Urbański - opinia (1) Serdecznie polecam, egzamin zdany za pierwszym razem. Super instruktorzy. Michał Urbański Mikołaj - opinia (1) Genialny instruktor, wielu rzeczy się od niego nauczyłem względem... Mikołaj Maria - opinia (1) Bardzo polecam, dostępność terminów dobra, profesjonalne podejście do nauki,... Maria Serhii Yehoshyn - opinia (1) Polecam!) Grzesiek najlepszy instruktor ️ Serhii Yehoshyn Aneta - opinia (1) Kompetentni lektorzy, profesjonalne zajęcia w formie przystępnej dla... Aneta Karolina.T - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy. Przemek-instruktor Jest bardzo dobrym nauczycielem,... Karolina.T Emilia - opinia (1) Uczęszczałam już do wielu szkół, natomiast tylko eduCLUB spełnił moje... Emilia Marta S - opinia (1) Witam! Za pomocą MILA Szkoła Jazdy egzaminy już za mną! Najlepsza szkółka w... Marta S Dawid - opinia (1) Duża wiedza i cierpliwość do dzieci. Polecam serdecznie Dawid Mikołaj - opinia (1) Tomek najlepszy instruktor, zdane za pierwszym. Mikołaj Jaro - opinia (1) Do tej pory same plusy ,wszystko skrupulatnie tłumaczone, włączanie w rozmowy... Jaro Daniela Michalska - opinia (1) Świetna szkoła prawa jazdy, wszyscy instruktorzy i wykładowcy z jakimi się... Daniela Michalska