Agnieszka - opinia (1) csk rondobis rumia polecił mi mój syn, który zdawał na kat. C+E i nie żałuję... Agnieszka Kj - opinia (1) Polecam. Szybko, sprawnie i fachowo. Instruktor Wojtek najlepszy. Kj Viktoria K - opinia (1) Polecam szkołę OSK Delta. Podczas mojego szkolenia jeździłam z panem Rafałem.... Viktoria K
Grzegorz - opinia (1) Bardzo szybko otrzymałem pomoc Grzegorz Marek - opinia (1) Pani Żaneta Jest Najlepsza, Polecam!!!! Marek Kasia - opinia (1) Jeśli chcecie zepsuć swoje dziecko, to jest to odpowiednie miejsce. Pod... Kasia Monika Łubkowska - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do nauki angielskiego. Córka zrobiła ogromne... Monika Łubkowska Monia - opinia (1) Bardzo dobra szkola językowa. Super podejście do dzieci. Polecam! Monia Michał - opinia (1) Kurs prawa jazdy C+E Super!!! Michał Magda - opinia (1) Zarówno syn jak i ja jesteśmy bardzo zadowoleni. Przemiłe panie nauczycielki,... Magda Agnieszka - opinia (1) Szczerze polecam przedszkole PPP nr 1. Wychowawcy są zaangażowani,... Agnieszka Paweł - opinia (1) Bardzo przyjazna szkoła jazdy .Dużo idze się nauczyć polecam z całego serca . Paweł Karolina P - opinia (1) ... w końcu zdane ;) a wszystko dzięki Panu Wojtkowi Szyszkowskiemu. Złoty... Karolina P Iga - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy. Miałam długą przerwę od jazdy i bałam się jeździć.... Iga Patrycja - opinia (2) Pan Maciej jest najlepszym! instruktorem, z jakim miałam możliwość ćwiczyć.... Patrycja Julia - opinia (1) Mam tam dwoje dzieci. Dobrze pracują z dziećmi, fajny klimat Julia Jolanta Wikaryjczyk - opinia (1) Gorąco polecam naukę w szkole Connect. Moja córka dzięki zaangażowaniu... Jolanta Wikaryjczyk Dawid - opinia (1) Najlepsza szkoła z jakiej korzystałem. Widoczne efekty nawet w krótkim czasie. Dawid Daria - opinia (1) Bardzo polecam szkołę, a zwłaszcza instruktora Pana Janusza Piotrowskiego. to... Daria Sonia - opinia (1) polecam, wspaniali nauczyciele Sonia