Karolina - opinia (1) Instruktorzy na bardzo wysokim poziomie. Wykłady Pana Zbyszka super! Karolina Katarzyna - opinia (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam do tej szkółki. Wszyscy bardzo mili i pomocni.... Katarzyna Martyna - opinia (1) Z całego serca polecam żłobek u Cioci Kingi! Córka spędziła tam dwa wspaniałe... Martyna
Mama - opinia (1) Ogólnie nie polecam, dzieci w okresie jesienno-zimowym bardzo rzadko wychodzą... Mama Joanna Rybak - opinia (1) Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Organizacja, przebieg kursu,... Joanna Rybak Emigrant - opinia (1) pisze z zagranicy bez polskich liter w latach 1964-71 studiowalem na wydziale... Emigrant Bożena - opinia (1) Szkoła jest super. Robię już 2 kurs. Jestem bardzo zadowolona, serdecznie... Bożena Paweł - opinia (1) Profesjonalna obsługa i dobry kontakt. Z całą noc polecam świetnie... Paweł Wojtek - opinia (1) Polecam. Profesjonalne podejście, miłą atmosfera, instruktorzy potrafią... Wojtek Anna - opinia (1) Polecam tą szkołę. Bardzo dobre podejście. Bardzo dużo się nauczyłam 10/10 Anna Magdalena - opinia (1) Fantastyczna kadra szkoleniowa, zdecydowanie polecam wszystkim, którzy chcą... Magdalena Katarzyna - opinia (1) Bardzo polecam OSK Delta - teoria przedstawiona w jasny i konkretny sposób,... Katarzyna Lena - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, to chyba najlepsza opinia. Jeździłam z... Lena Karolina Lewalska - opinia (1) Szkoła ma bardzo profesjonalne podejście do klienta. Kursy teoretyczne... Karolina Lewalska Vera M - opinia (1) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy! Dobre przygotowanie teoretyczne przez... Vera M Vera M - opinia (1) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy! Dobre przygotowanie teoretyczne przez... Vera M Martyna - opinia (1) Bardzo polecam, świetna oferta, super przygotowanie do egzaminu i barfzo... Martyna Mama 2 latka - opinia (1) Placówka rewelacja, kadra cudowna. Moja córka uczęszcza do grupy marynarze i... Mama 2 latka Marta - opinia (1) Dziecko chodzi do szkoły z wielką frajdą. Podejście nauczycieli na njawyższym... Marta Anna - opinia (1) Studiowałam na tej uczelni dietetyke, kierunek bardzo mi sie podobał,... Anna