Marysia G - opinia (1) Słuchajcie!!!moja przygoda z osk speed zaczęła się 7 miesięcy temu a... Marysia G Arkadiusz - opinia (1) Wszystkie kategorie z nimi zrobiłem. Pełna profeska Arkadiusz Dariusz Sarnik - opinia (1) Moje wrażenia z poziomu nauczania jest na bardzo dobrym poziomie. Kadra... Dariusz Sarnik
Piotr K - opinia (1) Pozdrawiam gorąco Panią instruktorkę Katarzynę. Zajęcia praktyczne odbywały... Piotr K Asia z Gdyni - opinia (1) Szkolenie bardzo profesjonalne. Aspekty, które mnie najbardziej interesowały... Asia z Gdyni Szymon Pluta - opinia (1) Bardzi dobra szkoła do nauki na prawa jazdy. Wszyscy instruktorzy bardzo... Szymon Pluta Magda - opinia (1) Brałam udział w kursie NSTS-05 z lotami w Sopocie. Jestem zachwycona! Bardzo... Magda Michał - opinia (1) Świetna szkoła dzięki której po rocznej walce z prawkiem udało się zdać... Michał Iwona - opinia (1) Polecam przedszkole i żłobek MegaMocni. Wspaniałe miejsce. Super plac zabaw.... Iwona mama Ani - opinia (1) Bardzo polecam przedszkole Mega Mocni Stogi! Świetna kadra, opiekuńcze Panie,... mama Ani Oleksandr - opinia (1) Witam. Podzielę się swoimi wrażeniami. Tak więc w plusach można zapisać... Oleksandr Karolina - opinia (1) Z ręką na sercu polecam GDprawko. Każde zajęcia z teorii, prowadzone przez... Karolina Daniel - opinia (2) Wspaniała szkółka, bardzo polecam! Jestem bardzo zadowolony z kursu. Pan... Daniel Monika - opinia (1) Nie spodziewałam się że będę tak zadowolona. Moje dziecko chodzi z uśmiechem... Monika Martyna O - opinia (1) Wszystko zdane za pierwszym razem, a to dzięki Panu Wojtkowi Szyszkowskiemu.... Martyna O Alicja - opinia (2) Szkoła kameralna, z wartościami, wysoki poziom nauczania, o czym świadczą... Alicja Iwona - opinia (1) Nie mogłam lepiej trafić, zdałam w wieku 50 l. Dojazdy pod dom ,... Iwona pani dorotka - opinia (1) polecam osk znak. cierpliwie i merytorycznie jest w czasie jazd i samej nauki... pani dorotka Nadia - opinia (1) Super opieka super dodatkowe zajęcia super ogólnie ocena super i jedzenie Nadia Krystyna - opinia (1) Zawsze wszystko uda mi się załatwić w sekretariacie, zrobiłam dwa kierunki... Krystyna