Michał - opinia (1) Polecam Pana Darka, świetnie mnie przygotował do egzaminu i nauczył mnie... Michał Nazarii - opinia (1) Pozdrawiam gorąco Panią instruktorkę Katarzynę. Zajęcia praktyczne odbywały... Nazarii Rodzice Ninki - opinia (1) Nasza przygoda ze Złotą Rybką dobiega końca. Rozpoczęła się w styczniu 22r.,... Rodzice Ninki
Wiktoria - opinia (1) Polecam z całego serca!! Pan Tomek super tłumaczy zarówno cześć teoretyczna... Wiktoria Marlena - opinia (1) rewelacja , polecam zdecydowanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marlena Kamila - opinia (1) Super szkoła jazdy. Pan Piotr bardzo wyrozumiały, cierpliwy i dużo tłumaczy.... Kamila Dominika - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam ośrodek Rondobis w Rumi. Jazdy przebiegały w... Dominika Alina K. - opinia (1) Trafiłam do tej szkoły z polecenia i nie żałuję. Robiłam kurs kat. B. Polecam Alina K. Kuba - opinia (1) Robiłem kurs w Rondobis w Rumi i jestem mile zaskoczony. Nie spodziewałem się... Kuba Marta - opinia (1) Po ponad 10 latach przerwy postanowiłam dokończyć prawo jazdy. Chciałam... Marta Moni - opinia (1) Polecam . Pan Marcin bardzo fajny rzetelny instruktor. Moni Moni - opinia (1) Mogę z całego serca polecić Osk Keat. Ja przyszłam tam z innej szkoły. Nie... Moni Krystian - opinia (1) Polecam Rondobis w Rumi:) Robiłem w tej szkole kat. C, CE i kurs na przewóz... Krystian Konrad - opinia (1) Córka jest przeszczęśliwa uczęszczając do przedszkola, często ciężko ją... Konrad Joanna M. - opinia (1) Polecam instruktora p.Czesława S. Cierpliwy, wesoły, pomocny, szczery i z... Joanna M. Michał - opinia (1) Polecam, super przedszkole! Świetna kadra z pasją, która potrafi u dziecka... Michał Agata - opinia (1) Uczęszczam na zajęcia do szkoły Viva la vida mniej więcej od początku 2020r.... Agata Ola - opinia (1) Najlepsza szkoła jaką można wybrać by zdać i pozniej faktycznie jeździć bez... Ola Jacek C - opinia (1) Najlepsze przygotowanie do CAE jakie mogłem sobie wyobrazić. Nauczycielka... Jacek C maciek - opinia (1) kurs super, w dobrej atmosferze i co najważniejsze prawko zdane maciek