Julita - opinia (1) Polecam z całego serca! Przeniosłam się do Akademii Prawa Jazdy z innej... Julita Kasia - opinia (2) Szkoła oferuje świetne kursy w niewielkich grupach. Pani Ewelina to znakomity... Kasia Łukasz - opinia (2) Książka bardzo jasno ilustruje czego nalezy się uczyć, oraz świetnie... Łukasz
Danuta - opinia (1) Bardzo polecam Indeks. Córka przygotowywała się do egzaminu ósmoklasisty z... Danuta Grzegorz - opinia (1) Polecam Rondobis w Rumi. Grzegorz Marysia - opinia (1) Witam, robiłam kurs w innej szkole, tutaj zapisałam się tylko na kilka godzin... Marysia Pati - opinia (1) Serdecznie polecam szkole nauki jazdy Gdprawko! Chodź nie wybrałam tej szkoly... Pati Jan - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem! Robiłem Kurs kat. C, szybko, sprawnie, egzaminy... Jan Helena - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu szkolenia. Obsługa w biurze bardzo... Helena Izabela - opinia (1) Moja córka chodzi do waszej placówki do Gościcina . Tegoroczne zakończenie... Izabela M. - opinia (1) Gorąco polecam te kursy! Syn ukończył w tym roku roczny kurs ósmoklasisty i... M. nowakia - opinia (1) super, od razu zdany egzamin nowakia kia - opinia (1) super, od razu zdany egzamin kia H D - opinia (1) Super szkoła. Lekcje teorii i praktyki odbyły się sprawnie. Egzamin państwowy... H D Magda - opinia (1) Bardzo dziękujemy za energię i trud włożony w nauczanie - jestem pewna, że... Magda Monika Winiarska - opinia (1) Właśnie odebrałam wyniki córki z egzaminu 8klasisty. Córka chodziła przez rok... Monika Winiarska Rodzic - opinia (1) Polecam. Z pewnością po kursie przygotowującym do egzaminów wiedza będzie... Rodzic Weronika - opinia (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Serdecznie polecam zajęcia w Szkole... Weronika Marianna K - opinia (1) Super szkoła, super kadra instrukrorska. Mam już prawo jazdy na wakacje , a... Marianna K Daria - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy w Trójmieście ,bez wahania polecę każdemu.... Daria