Julia - opinia (1) Jeździłam z instruktorem panem Krzysztofem Grądalskim. Nauka szybko szła do... Julia Justyna rychlik - opinia (2) Serdecznie polecam! Pania Eweline prowadzącą szkołę windsor to kompetentny i... Justyna rychlik Karolina W. - opinia (1) Wszystko ogarnięte za pierwszym razem, egzamin, kurs prawa jazdy, Wszystko... Karolina W.
Justyna - opinia (2) Polecam tę szkołę zarówno dla młodszych dzieci, licealistów a także... Justyna Paulina - opinia (1) Świetna szkoła jazdy! Szybko można wszystko załatwić. Instruktor Pan Paweł to... Paulina Kasia - opinia (1) Świetny poziom, doskonała atmosfera, od dłuższego czasu przygotowuję się do... Kasia Kola - opinia (1) bardzo profesjonalnie i zarazem miło prowadzone zajęcia, bardzo indywidualne... Kola Anna - opinia (1) Wreszcie ktoś okazał mi tyle cierpliwości ile trzeba było i przełamałam się w... Anna Diana - opinia (1) I highly recommend this school! Diana Terenia J - opinia (1) Zakończyłam właśnie naukę na jednym z kierunków w szkole policealnej. Jestem... Terenia J Kamyk_jot - opinia (1) Same pozytywy! Moje dzieciaki uwielbiają te lekcje! Kamyk_jot Julek - opinia (1) Polecam serdecnznie! Julek Renata - opinia (2) Od kilku lat korzystamy ze szkoły Windsor i bardzo ją polecam. W tym roku... Renata Kkk - opinia (2) Szkoła fajna,z fajnymi zajęciami dla kogoś kto interesuje się tematyką... Kkk Elżbieta - opinia (1) Firma ze wszech miar godna polecenia, kadra nauczająca prezentuje bardzo... Elżbieta Magda L. - opinia (1) Serdecznie polecam!!! Do jazdy przygotowywał mnie instruktor Artur. Nauka... Magda L. K - opinia (2) Syn uzyskał wynik 98% na egzaminie ósmoklasisty. Polecam. K Joanna - opinia (1) Syn uczestniczył kursie przygotowującym do egzaminu 8klasisy. Po okresie... Joanna Ula - opinia (1) Oba egzaminy zdane za pierwszym razem dzięki profesjonalnemu przygotowaniu... Ula Tomasz - opinia (1) Nauka w Rondobisie jest bardzo dobra. Instruktor Pan Janusz bardzo dobrze... Tomasz