Dora - opinia (1) Super przedszkole, cora czuje sie wspaniale, Ciocie daja duzo ciepla! Dora Patryk - opinia (1) Bardzo fajna atmosfera , można się wiele nauczyć mając spokój w głowie i dużo... Patryk Dagmara - opinia (1) Wykupiłam kilka godzin jazd w tej szkółce i dzieki instruktorowi Michałowi... Dagmara
Michał Ochmański - opinia (1) Ludziskaaaa!!!! Zdałem za pierwszym razem!!! Dziękuję Alicjo i Sławku!!!... Michał Ochmański Iryna - opinia (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy Mila!!! Bardzo dobra organizacja, ciekawe... Iryna Ola - opinia (2) bardzo dobra szkola jezykowa, indywidualne podejscie do ucznia polaczone z... Ola Roksana - opinia (1) Z całego serca polecam OSK Speed! Teoria prowadzona przez Panią Agatę w... Roksana Krzysztof sokołowski - opinia (1) Wspaniały instruktor. Dobrze spędzony czas. Nic dodać, nic ująć Krzysztof sokołowski Ola N. - opinia (1) Bardzo polecam OSK Speed, wszystkich instruktorów tam pracujących a w... Ola N. Beata S - opinia (1) Jestem kolejną zadowoloną klientką Akademii Prawa Jazdy i kursantką... Beata S Anna - opinia (1) Miła atmosfera,profesjonalne podejście do kursanta.Instruktor jazdy p.Tomasz... Anna Paulina - opinia (1) Jestem po zdanym egzaminie praktycznym bezbłędnie. szczerze? Zaczynając jazdy... Paulina Dawid - opinia (1) Super szkolenie BHP, konkretnie i na temat. Dawid Patryk - opinia (1) Wartościowe i ciekawie przeprowadzone ćwiczenia z pierwszej pomocy i ppoż.... Patryk M. - opinia (1) Bardzo fajna szkoła językowa z szeroką ofertą i możliwością nauki online.... M. Julian - opinia (1) Pan Wojtek to fachowca!! miła atmosfera, właściwy człowiek na właściwym miejscu. Julian Monika - opinia (1) Polecam serdecznie Monika Jennifer - opinia (1) polecam ! 100% w końcu trafiłam na odpowiednia osobę czyli na panią olę Jennifer Dawid - opinia (1) Bartek najlepszy intruktor Dawid wdzięczna mama - opinia (1) Wspaniała obsługa i wykwalifikowani specjaliści. Pani Viola, Agnieszka,... wdzięczna mama