Artur Sowul - opinia (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy w Gdyni. Kurs przebiegł sprawnie, Pan... Artur Sowul Agata - opinia (2) To już kolejny rok z Viva la vida i wciąż jestem ogromnie zadowolona!... Agata Ania - opinia (2) Najlepsza szkoła językowa jaka znam :) córka lat 10, uczestniczy na zajęcia... Ania
Aleksandra - opinia (2) Z przyjemnością będę kontynuować naukę w Viva la vida :) Zajęcia nie tylko... Aleksandra Sylwia Kaszubowska - opinia (2) Polecam szkołę. Córka zawsze wraca z zajęć zadowolona. Ciekawe, pomysłowe... Sylwia Kaszubowska Małgorzata - opinia (2) Polecam szkołę! Uczę się już drugi rok i jestem bardzo zadowolona. Zajęcia... Małgorzata Mama Olafa - opinia (2) Syn uczy się hiszpańskiego ze szkołą Viva la vida już od ponad 5 lat i nawet... Mama Olafa Ania - opinia (2) Od lat uczęszczałam na zajęcia i zdałam zarówno egzamin ósmoklasisty, jak i... Ania Mirek - opinia (1) Kurs po którym zarobiłem największe postępy naprawdę polecam Mirek Zdzisław - opinia (1) Bardzo miła obsługa, praktycznie wszystko firma załatwi za klienta.... Zdzisław Zadowolona mama - opinia (1) Z całego serca polecam Chatkę Przedszkolaka. Przez rok uczęszczania do... Zadowolona mama Karolina - opinia (2) Pełen profesjonalizm. Moje dziecko zachwycone, pomimo wczesnej pory chętnie... Karolina Natalia F. - opinia (2) Polecam z całego serca ! Kurs języka angielskiego to rewelacja, w końcu... Natalia F. Tomasz - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Kurs świetnie przygotowany. Tomasz Maria Kr. - opinia (1) Z całego serca polecam to miejsce. Córka chodzi z radością każdego dnia.... Maria Kr. Karolina - opinia (1) Do przedszkola 'Wesoła Wyspa' uczęszczają moje dzieci (3 i 5 lat). Nie ma... Karolina Dominika - opinia (1) Córka zachwycona Dominika Agnieszka - opinia (1) Z całego serca polecam Od samego wejścia to miejsce emanuje pozytywną... Agnieszka Monia - opinia (1) Od pierwszego dnia przedszkola czułam się jakbym zostawiła córkę pod opieką... Monia Dominik - opinia (1) Najlepsze przedszkole.... Super opieka, bardzo duże poświęcenie na edukację,i... Dominik