Julian - opinia (1) Pan Wojtek to fachowca!! miła atmosfera, właściwy człowiek na właściwym miejscu. Julian Monika - opinia (1) Polecam serdecznie Monika Jennifer - opinia (1) polecam ! 100% w końcu trafiłam na odpowiednia osobę czyli na panią olę Jennifer
Dawid - opinia (1) Bartek najlepszy intruktor Dawid wdzięczna mama - opinia (1) Wspaniała obsługa i wykwalifikowani specjaliści. Pani Viola, Agnieszka,... wdzięczna mama Mama Oliwki - opinia (1) Trafiliśmy do Portu Maluszka z polecenia i muszę oddać, że wszystko się... Mama Oliwki Kacper - opinia (1) Super szkółka instruktorzy świetni bardzo dobre podejście do kursantów... Kacper Magda Wołoszyk - opinia (1) Wspaniała atmosfera na zajęciach Magda Wołoszyk Wojciec - opinia (1) Polecam wszystkim chcącym przełamać barierę językową. W tej szkole nauka... Wojciec Mama ósmoklasisty - opinia (1) Wspaniałe przygotowanie do egzaminu ósmoklasisty. Syn ze wszystkich... Mama ósmoklasisty Jarek - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, w miłej atmosferze, w szybkim czasie można przyswoić... Jarek Łukasz - opinia (1) Polecam, najlepsi nauczyciele super zajęcia praktyczne. Bardzo dobrze... Łukasz Jakub - opinia (2) Pani Asia świetna instruktora, wyrozumiała i z poczuciem humoru . Bardzo... Jakub Natalia - opinia (2) Serdecznie polecam, jeździłam z P.Asia. zdałam egzamin za pierwszym razem... Natalia Julia - opinia (1) Jeździłam z instruktorem panem Krzysztofem Grądalskim. Nauka szybko szła do... Julia Justyna rychlik - opinia (2) Serdecznie polecam! Pania Eweline prowadzącą szkołę windsor to kompetentny i... Justyna rychlik Karolina W. - opinia (1) Wszystko ogarnięte za pierwszym razem, egzamin, kurs prawa jazdy, Wszystko... Karolina W. Justyna - opinia (2) Polecam tę szkołę zarówno dla młodszych dzieci, licealistów a także... Justyna Paulina - opinia (1) Świetna szkoła jazdy! Szybko można wszystko załatwić. Instruktor Pan Paweł to... Paulina Kasia - opinia (1) Świetny poziom, doskonała atmosfera, od dłuższego czasu przygotowuję się do... Kasia