Przemysław - opinia (1) Z całego serca mogę polecić OSK Lider. Przyszedłem do szkoły na naukę jazdy... Przemysław Volodymyr Harashchenko - opinia (2) Polecam tę szkołę, dobry nauczyciel Pan Roman i instruktor Pani Asya,... Volodymyr Harashchenko Pola - opinia (1) Polecam pracownie bardzo mocno! Na zajęciach panuje zawsze cudowna atmosfera,... Pola
Teresa J-D - opinia (1) wczoraj zdałam egzamin praktyczny za pierwszym podejściem. Jest to w bardzo... Teresa J-D Mb - opinia (1) Szkoła jest świetna. Mb Agata Grudzinski - opinia (1) Prz3z ostatni rok szkolny uczesniczyła moja córka 5 letnia. Zajęcia prowadzi... Agata Grudzinski O G - opinia (1) Myślę,że najlepszą oceną cioć w żłobku była chęć z jaką nasze dziecko każdego... O G Martyna - opinia (1) Zajęcia były przystosowane do poziomu nauczania, mieli pozytywne nastawienie... Martyna Katarzyna - opinia (1) Super szkoła, zajęcia są prowadzone w ciekawy i skuteczny sposób, Dzięki... Katarzyna Adrian - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wiedzy którą pozyskałem ze szkółki i bardzo... Adrian Natalia - opinia (1) Miałam okazję korzystać z jazd doszkalających u Pana Zbyszka. Instruktor... Natalia Jan palach - opinia (1) Świetna szkoła, szybko, rzetelnie, świetni instruktorzy. Gorąco polecam Jan palach Rutek - opinia (1) Wysoka kultura nauczycieli, świetne zaplecze i niezły poziom nauczania. polecam Rutek Zosia - opinia (1) Wspaniałe przedszkole, opieka, empatyczne podejście, zajęcia z psychologiem.... Zosia Anna Zakrzewska Szokalska - opinia (1) Przedszkole w bardzo wysokiej jakości opieki, komunikacji i zaangażowania... Anna Zakrzewska Szokalska Wujek Libcio - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole. Lokalizacja bardzo dobra, choć niestety z tego... Wujek Libcio Dagmara - opinia (1) Cudowne miejsce, moje trzecie dziecko już tam chodzi i każde kolejne też bym... Dagmara Agnieszka - opinia (1) Szczerze polecam, opieka i nauczanie dzieci w wieku przedszkolmym na wysokim... Agnieszka Klaudia - opinia (1) Opieka na najwyższym poziomie, Panie posiadają aktualną wiedzę dotycząca... Klaudia Piotr - opinia (1) Najlepsze przedszkole! Piotr