Sonia - opinia (1) polecam, wspaniali nauczyciele Sonia Natalia K - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Pana Wojtka Szyszkowskiego. Może zacznę od... Natalia K Jakub Urbański - opinia (1) Solidne 5 gwiazdek na wszystko! Nie licząc mojego podejścia do kursu to... Jakub Urbański
Adrianna L. - opinia (1) Moje dziecko zadowolone bardzo. Ja też jako mama widzę same zalety.Świetne... Adrianna L. Przemysław - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy fantastyczna atmosfera, pełen profesjonalizm i bardzo... Przemysław Paulina - opinia (1) Czytam tak te opinie negatywne i śmiać mi się chce. Ktoś oburzony, bo musiał... Paulina Marek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług, lekcje przebiegają w przyjaznej atmosferze... Marek Joanna - opinia (1) Chcę polecić z całego serca Przygodowo. Pracują tam Panie oddane swojej pracy... Joanna Vera - opinia (1) Szkoła bezpłatna, gro zajęć dodatkowych, a niejedna prywatna nie ma takich... Vera Dominika - opinia (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy gd prawko. kurs rozpoczęłam w połowie... Dominika Małgorzata - opinia (2) Bardzo wysoki poziom nauczania w przystępnej cenie. Polecam. Małgorzata Klaudia - opinia (1) Cudowne miejsce dla dzieci. Panie w żłobku są bardzo miłe, ciepłe i niezwykle... Klaudia Daniel Ch - opinia (1) Polecam, zdane za pierwszym razem. Wysoki poziom nauczania, oraz bardzo... Daniel Ch J.O. - opinia (1) Wykupiłam dodatkowe lekcje z instruktorem p. Tomaszem Żabickim, były to tylko... J.O. Hanna - opinia (1) Wspaniały żłobek ️ Panie cudowne i wyrozumiałe. Polecam z całego serca Hanna Karolina - opinia (1) Polecam szkole jazdy, szegilnie instruktorkę Basie. Jeśli się boisz że jako... Karolina Martyna - opinia (1) Super szkolka, szybki i wygodny kurs. Serdecznie chcialabym polecic... Martyna Aleksandra - opinia (1) Bardzo szybko można wszystko załatwić, bezproblemowa płatność, którą można... Aleksandra Magda - opinia (1) Super szkoła .Sympatyczny Pan i świetna jazda Magda Kamila - opinia (1) Polecam każdemu, OSK Piąty Bieg! Szczególne podziękowanie kieruje do Mikołaja... Kamila