Daniela Michalska - opinia (1) Świetna szkoła prawa jazdy, wszyscy instruktorzy i wykładowcy z jakimi się... Daniela Michalska Paulina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola. Adaptacja przebiegła super, Panie... Paulina Rodzic - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę. Najlepsze wyposażenie zarówno w sprzęt edukacyjny... Rodzic
Agnes - opinia (1) Podejście prowadzących jak najbardziej na plus. Są to osoby z przeogromną... Agnes Tymoteusz - opinia (1) Polecam serdeczne, prawko zdane za pierwszym razem Tymoteusz Rodzic - opinia (1) Polecam serdecznie szkołę. Dużo ciekawych zajęć dodatkowych. Mnóstwo... Rodzic Piotrek - opinia (1) Bardzo polecam pana Wojtka Naklickiego. Przesympatyczny czlowiek i świetny... Piotrek Mm - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Małe grupy dzieci zbliżonych wiekowo, dużo zajęć... Mm Dawid - opinia (1) Polecam. Po zakończeniu kursu wszytko poszło za pierwszym razem :) Dawid Darek - opinia (1) Studiuje się na uczelni, to złego słowa powiedzieć nie mogę. Jestem... Darek Daria - opinia (1) Świetna szkoła, polecam serdecznie ! Daria Michał - opinia (2) Polecam naukę w szkole English Mentors Michał Gosia - opinia (1) Bardzo polecam! Profesjonalne podejście i swobodna atmosfera :) Gosia Paulina - opinia (1) Serdecznie polecam! Bardzo miła atmosfera i odpowiednie podejście do nauki. :) Paulina Michał - opinia (1) Wszystko super. Zdane za pierwszym razem. Szczerze polecam instruktora... Michał Lesław W - opinia (1) Szczerze polecam instruktora Pana Pawła Anastaziaka 100% profesjonalizmu... Lesław W Karolina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z placówki MegaMocni Stogi. Dwójka dzieci uczęszcza... Karolina Barbara - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę nauki jazdy, miła atmosfera, wszystko dokładnie... Barbara Jacek Krusa - opinia (1) O szkole Delta dowiedziałem się od kolegów i koleżanek z pracy. Długo... Jacek Krusa jaa - opinia (1) Przetestowana podstawówka i liceum, polecam. Nauczyciele z indywidualnym... jaa