Julia - opinia (1) Bardzo polecam ośrodek, a zwłaszcza jazdy z Panem Darkiem Julia Iryna - opinia (2) The best Team and the best students Iryna Ania Lewiatan - opinia (1) Nie polecam. Kiedy rekrutowałam do tej szkoły, powiedziano mi, że jest ona... Ania Lewiatan
Ella - opinia (2) Moja przygoda z English Mentors trwa od ponad roku i jestem bardzo... Ella W. - opinia (1) Ukończyłem kierunek technik farmaceutyczny rok temu i dopiero teraz mogę... W. mama - opinia (1) Z pełnym przekonaniem polecam szkołę. Moje dziecko jest zadowolone, lubi... mama Mama - opinia (1) Nawiedzona dyrektorka która wie wszystko lepiej od rodziców Mama Daniel - opinia (1) Super, miła atmosfera podczas jazd. Miałem przyjemność jeździć z instruktorem... Daniel Anka - opinia (1) Jestem na kierunku higienistka stomatologiczna i bardzo sobie chwalę zarówno... Anka Julita - opinia (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy, uważam że jest to najlepsza szkoła w... Julita Suska Wiktoria - opinia (1) bardzo polecam zdałam za 1! super instruktorzy Suska Wiktoria Mateusz - opinia (1) Jako ojciec dwójki dzieci, które od 2 lat chodzą do Przedszkola Misia Wojtka... Mateusz . - opinia (1) Polecam! Zaczelam luty 2023, zaraz koncze, super szkolka . Paulina - opinia (1) Serdecznie polecam osk kate. kilka spotkań w eLce z p. Kasią wystarczyło abym... Paulina Izabela - opinia (2) Bardzo polecam szkołę. Doświadczeni i zaangażowani lektorzy. Szkoła z dużym... Izabela Tomek - opinia (1) Najlepsza uczelnia w Trójmieście! Tomek Tomasz - opinia (2) Zdałem egzamin za pierwszym razem, więc śmiało mogę polecić tę szkołę jazdy.... Tomasz Dominika - opinia (1) Usmiech dziecka zostawianego rano w żłobku świadczy o tym jakie to miejsce. Dominika Jakub Grudziński - opinia (1) Bardzo pomocny, uśmiechnięty oraz profesjonalny pan Marcin, szybko oraz... Jakub Grudziński Olga - opinia (1) Bardzo pomocny kurs. Każdy osmiolatek powinien przejść. Olga