marek - opinia (1) tragedia, pani dyrektor od rekrutacji jest pasywno agresywna. lekceważy... marek Kasia - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola i polecamy wszystkim. Opieka... Kasia Grzegorz - opinia (2) Kat. B+E Cały kurs przebiega naprawdę sprawnie. Kontakt telefoniczny,... Grzegorz
Dawid - opinia (2) Kategoria B+E . Super szkoła , pełen profesjonalizm i podejście do kursanta... Dawid Daria - opinia (1) Dzięki tej szkole udało mi się zdać prawo jazdy, naprawdę polecam! Daria Andy - opinia (1) Ciekawe kierunki z przyszłością. możliwość realizowania interesujących staży... Andy Mama Chłopca - opinia (1) p.Dyrektor nie umie odpowiadać podczas rekrutacji na niewygodne pytania,... Mama Chłopca Malinka - opinia (1) Polecam z całego serca Pana Andrzeja jako wykładowca zajęć teoretycznych jest... Malinka Julia - opinia (1) Polecam z całego serca! Mogę powiedzieć, że to najlepszy żłobek jaki... Julia Iga Kobryń - opinia (1) Zdecydowanie polecam gdyńską Akademię Prawa Jazdy. Na szczególne polecenie i... Iga Kobryń Agnieszka Fiedorowicz - opinia (1) Polecam wszystkim Wojtek jest najlepszym instruktorem nauczy każdego i... Agnieszka Fiedorowicz Piotr - opinia (1) kurs sieci naprawdę godny polecenia, wyposażenie bardzo dobre, prowadzący... Piotr Paula - opinia (1) Wysoka jakość nauczania, wyrozumiałość i ogrom empatii - to wszystko... Paula Patryk - opinia (1) Super ośrodek z ludźmi którzy potrafia świetnie przygotować do egzaminu jak i... Patryk Ka - opinia (1) Podjąłem naukę w CKU Sopot na inf02, podczas zapisów nie wiedziałem o tym, że... Ka A - opinia (1) Mnóstwo wyjść, wycieczek, dni tematycznych. A Inka - opinia (1) Szczerze polecam. Poziom angielskiego wysoki. Syn bardzo zadowolony Inka Anna - opinia (1) Wybór żłobka był bardzo istotny i długo zastanawialiśmy się nad jego wyborem,... Anna XTL - opinia (1) syn kończy w tym roku szkołę gdyby nie był zdolny i sam się nie uczył to... XTL HST - opinia (1) Bardzo fajne, przyjazne dzieciom przedszkole, otwarte także w wakacje. Polecam! HST