Ak - opinia (1) Pani dyrektor pieknie die usmiecha i tyle w temacie Ak Natalia M. - opinia (1) Polecam szkółkę oraz instruktora Tomka. Od przekroczenia progu biura po... Natalia M. M.M - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę nauka jazdy Zbyszek. Podejście do kursanta na medal,... M.M
Karolina - opinia (1) Świetna szkoła, która w mojej ocenie sprosta oczekiwaniom każdego ucznia... Karolina Monika - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy! :) Atmosfera, podejście, przekazywanie... Monika Mama 2 klasistki - opinia (1) Super szkoła pod kasztan względem polecam Mama 2 klasistki Aga, mama Zosi - opinia (1) Najlepsza szkoła językowa w Trójmieście!!! Wspaniałe podejście lektora, mimo... Aga, mama Zosi Natalia - opinia (1) Pan Krzysztof jest najlepszym nauczycielem, polecam z czystym sumieniem! Natalia Aleksander - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię, jazdy z Januszem Piotrkowskim przebiegały w... Aleksander Mateusz G. - opinia (1) Szkoła jazdy bardzo profesjonalnie przygotowała mnie do egzaminu państwowego.... Mateusz G. Hubert - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy , bardzo dobre przygotowanie do egzaminu... Hubert Były kursant OSK AS - opinia (1) Szkołę z czystym sumieniem mogę polecić. Jeździć uczyłem się u instruktora... Były kursant OSK AS Zosia - opinia (1) bardzo polecam każdemu!! super podejście do kursanta zarówno na teorii jak i... Zosia Kamila - opinia (1) Wszystkim, którzy się wahają przed wybraniem szkoły do nauki jazdy - polecam... Kamila Wednesday - opinia (1) Nie polecam tej szkoły ani dla 1-3-klasistów ani na 4-8 klasistów. Mam córkę... Wednesday Piotr Ż. - opinia (1) Powiem w skrócie - najlepsza szkoła z najdoskonalszymi instruktorami w... Piotr Ż. Tomek Mazurek - opinia (1) Bardzo polecamy ten żłobek. Nasz syn jest zachwycony. Przemiłe Ciocie,... Tomek Mazurek Marta - opinia (1) Zdecydowanie odradzam!!! W regulaminie jest napisane, że nieopłacenie... Marta Agnieszka K.M. - opinia (1) Od września 2022 mam w tym przedszkolu córkę 2 letnią i syna 4letniego. Mam... Agnieszka K.M. Pelagia - opinia (1) Nauka wśród rozwydrzonych, niewychowanych dzieci. Pelagia