Nikola - opinia (1) Polecam z całego serca Pana Łukasza. Jest cierpliwy, ma profesjonalne... Nikola Koszykarz24 - opinia (1) Szkoła bardzo dobra.Podejście do ucznia jest adekwatne do jego... Koszykarz24 Oskar - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę a konkretnie pana Artura od jazd, bardzo dobrze... Oskar
Małgorzata - opinia (1) Najlepsza szkoła osk Kate polecam nie pożałujesz !Pani Kasia najlepszy... Małgorzata Hubert - opinia (1) Zdałem za pierwszym razem bez większego stresu. Artur jest świetnym... Hubert Karolina - opinia (1) Super ciocie, świetnie zorganizowane zajęcia dla dzieci, polecam! Karolina Gosia - opinia (1) polecanko! Bardzo profesjonalna agencja, w której nie zmieniłabym absolutnie... Gosia Monika K. - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu i samodzielnej... Monika K. Patrycja - opinia (1) Polecam serdecznie. Miałam jazdy dodatkowe i zdałam za pierwszym razem. Patrycja Tomasz - opinia (1) Szybki kurs, teoria zaliczona na 100% prawko zdane, bardzo polecam Tomasz Marcin - opinia (1) Córka kończy w 2023 r. 4 klasę, pierwszy rocznik po reformie. Dostała się do... Marcin Iwona G. - opinia (1) osk alpina to strzał w 10. Instruktorzy bardzo cierpliwi i wyrozumiali, a to... Iwona G. Marlena - opinia (1) Wspaniałe przedszkole. Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszej wychowawczyni dla... Marlena Mariusz - opinia (1) Profesjonalne podejście i doskonały kontakt z kursantem. Olbrzymia wiedza i... Mariusz Pawel - opinia (1) Polecam szkole .Egzamin na B1 zdany za pierwszym razem Pawel Kucher - opinia (1) Polecam serdecznie!!!!!!! Na prawdę, szkoła super! Dyrektor dba o szkole!... Kucher Wiktor - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Polecam instruktora Waldka. Jest on spokojny oraz... Wiktor Gosia - opinia (2) Myślę że ciężko o lepsze przedszkole. Bardzo oddane Panie, które dbają o... Gosia Mama L.C. - opinia (2) Cudowny punkt przedszkolny, gdzie dzieci czują się jak w domu. Cenimy w tym... Mama L.C. Przemek - opinia (1) Może nie najtaniej, ale skutecznie Przemek