Klaudia - opinia (1) Bardzo polecam tą szkółka każdemu. Mimo trudnych początków i strachem przed... Klaudia Anna - opinia (1) Bardzo polecam. Panie zawsze uśmiechnięte, sympatyczne. Duża placówka z... Anna Kuba - opinia (2) Bardzo serdecznie polecam tę szkołę! Moim instruktorem był pan Marcin, z... Kuba
rodzic - opinia (1) Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem szkoły dla swojego dziecka to polecam... rodzic Iwona - opinia (1) Polecam szkołę AMBIT. Zajęcia są przeprowadzane w bardzo miłej atmosferze.... Iwona kuba - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce :) Pomocna i sympatyczna kadra, zawsze dyspozycyjna... kuba Klaudia - opinia (1) Polecam Pana Zbyszka Jankowskiego i Macieja Gołuszke. Obaj spokojni i... Klaudia borys - opinia (1) Kasia i jej team nr 1 w Gdańsku. Jakiś czas temu robiłem prawko najpierw... borys Marzena - opinia (1) obsługa okropna - nie wysyłają umowy i szybko naciskają na płatność Marzena Anna Gliniecka - opinia (1) Nauka przyjemna i przynosząca efekty. Anna Gliniecka Magda - opinia (1) Zdane za 1 razem, super instruktor Pan Tomasz :)) Magda Marta Zołotar - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Miałam przyjemność przygotowywać się do... Marta Zołotar Łukasz - opinia (1) Mój syn Kacper chodzi do Ambitu w Gdyni oddział Dąbrowa. Jak dla nas szkoła... Łukasz Mama - opinia (1) Polecam, jesteśmy z mężem zadowoleni Mama mama - opinia (1) Super opieka, jesteśmy z mężem zadowoleni. mama Mama Różyczki - opinia (1) Niepubliczne Przedszkole Tenisowe Jaworek to miejsce, gdzie z pełnym... Mama Różyczki Kasia S - opinia (1) Pełen profesjonalizm, polecam każdemu kto rozważa wyjazd do Australii.... Kasia S W. - opinia (1) Synek chodzi przedszkola z dużym entuzjazmem, więc to chyba wystarczająco... W. Wojciech Kruzycki - opinia (1) Michał Cieplinski nauczycieli i kierowca nie od poniedziałku do piątku lecz... Wojciech Kruzycki Mateusz - opinia (2) Zdecydowanie polecam. Dziecko czuje się w placówce bardzo dobrze, wykonuje... Mateusz