Adrian - opinia (1) Polecam Panią Kasię, super przygotowanie i atmosfera:) Zdane za pierwszym Adrian Wiktoria - opinia (1) Polecam gorąco, bardzo miła obsługa w biurze, w Gdyni. Instruktor Pan Tadeusz... Wiktoria Mama Aurelki - opinia (1) Port Maluszka to miejsce pełne życzliwości, serducha i kreatywności. Jesteśmy... Mama Aurelki
Monika - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze żłobka! Z całego serca polecamy wszystkim... Monika Osiemnastolatek - opinia (1) Dziś zdałem egzamin praktyczny. Dzięki p. Renacie. Instruktorka wyrozumiała,... Osiemnastolatek mama - opinia (1) Odradzam, chyba, ze ktoś z desperacji nie ma gdzie wysłać dziecka. mama Daria Michiejewa - opinia (2) Ciepłe i przyjazne miejsce. Polecam serdecznie. Daria Michiejewa O.R. - opinia (2) Już od pół roku moje dziecko przychodzi do żłobka z ogromnym uśmiechem na... O.R. M. N - opinia (2) Cudowne miejsce dla maluszka. Ciocie są super , na medal M. N Aga J. - opinia (1) Polecam szkołę nauki jazdy "Zbyszek".Fachowość,dyspozycja,miła... Aga J. mariusz - opinia (1) Polecam Auto Best B.Baranowski osobom chcącym zdać egzaminy bez problemu. Ja... mariusz Ania - opinia (1) Super atmosfera. Pan Zbyszek i Pan Mateusz mistrzostwo świata. Gorąco polecam Ania Celina Janiszewska - opinia (1) Serdecznie polecam. Instruktor cierpliwie, a za razem skutecznie prowadził... Celina Janiszewska B - opinia (1) Z całego serducha polecam!!!! Trzeba się uczyć, ale w miłej atmosferze... B Karol - opinia (1) Przedszkole w środku bardzo zaniedbane i smutne. Opieka bardzo dobra poza... Karol Celina Janiszewska - opinia (1) Serdecznie polecam. Instruktor cierpliwie, a za razem skutecznie prowadził... Celina Janiszewska Adam Christow - opinia (1) Profesjonalizm i indywidualne podejście. Lekcje z odpowiednia doza luźnej... Adam Christow Mikołaj - opinia (1) Świetna szkółka. Oba egzaminy B i A2 zdane za pierwszym razem. Pan Tomek... Mikołaj Ada M - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, elastyczne podejście do kursantów, miły... Ada M Mama - opinia (1) Absolutnie odradzam to miejsce. Metody wychowawcze prosto z prlu. Adaptacja... Mama