PML - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze studiów w SANSie. jestem na drugim roku... PML Jakub Skiba - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię. Zajęcia przeprowadzone w przystępny, jasny i... Jakub Skiba Katarzyna Żak - opinia (2) Wspaniałe miejsce dla Maluszków, warte swojej ceny. Cudowna opieka i troska,... Katarzyna Żak
Aleksandra - opinia (1) Przecudowne przedszkole! Wspaniała kadra! Wszyscy są bardzo mili i życzliwi! Aleksandra Julia - opinia (1) Bardzo polecam zdałam za pierwszym razem Julia Ania - opinia (1) Moją instruktorką była P. Żaneta, którą polecam szczególnie tym, dla których... Ania Wiesiek - opinia (1) Teoria okej praktyka dramat. Pan od warsztatów się nie nadaje zero... Wiesiek Patrycja - opinia (1) Bardzo polecam! Zajęcia weekendowe (czerwiec/lipiec 2022) były prowadzone... Patrycja Weronika N - opinia (1) Polecam wszystkim kandydatom na prawo jazdy. Teoria podczas kursu na wysokim... Weronika N Mateusz - opinia (1) Swoje początki za kółkiem zaczynałem w tej szkółce, a wziął mnie pod swoje... Mateusz Magda - opinia (1) Wspaniała szkoła z rodzinną atmosferą, polecam ! Magda Oliwia - opinia (1) Jestem zadowolona z przeprowadzonej teorii w OSK Delta przez p. Tomka (dużo... Oliwia Daria Szybowska - opinia (1) Misja Pierwsza Pomoc to świetny wybór, jeśli chodzi o szkolenia z pierwszej... Daria Szybowska Grzegorz - opinia (1) Gorąco polecam! świetne zajęcia!!! Grzegorz KursantABC - opinia (1) Teoria w ośrodku na wysokim poziomie, widać, że Pan Tomasz umie przekazać... KursantABC Maciej - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma. Serdecznie polecam. Maciej Asia - opinia (1) Super! Profesjonalnie i w miłej atmosferze prowadzony kurs. Polecam Asia Anna - opinia (1) Zajęcia z Panią Hanią to sama przyjemność, nauka idzie jak po maśle. Szkoła... Anna Marcin - opinia (1) Cudowne zajęcia na prawdę wiele można się nauczyć. Sekretariat oceniam na 5,... Marcin Klaudia - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, p. Marek z dużą cierpliwością przekazał... Klaudia