Janosz Zieliński - opinia (1) Naprawdę świetna kadra, wykładowcy zawsze pomocni, chętnie odpowiedzą na... Janosz Zieliński Wiola - opinia (1) Sama organizacja żłobka dla osoby, która zaczyna przygodę wraz ze swoją... Wiola Marcin - opinia (1) Gorąco polecam szkołę. Teoria szybko i przyjemnie mija. Czas spędzony na... Marcin
Emilia Szweda - opinia (1) Wspaniała placówka, ciepła i kompetentna kadra, własna kuchnia w której córka... Emilia Szweda Krystian - opinia (1) Z całego serca polecam pana Tomka, super gość. W zaledwie 10 godzin udało mi... Krystian Małgorzata - opinia (1) Bursztynowa Wioska to wyjątkowe miejsce na mapie Trójmiasta. Bardzo się... Małgorzata Martina - opinia (1) Bardzo fajna szkoła i wszyscy w szkole są fajni. Martina Martyna Zasowska - opinia (1) Zdane za pierwszym!!!! Bardzo polecam!!! Martyna Zasowska Martyna M - opinia (1) Kurs zrobiony w ekspresowym tempie, przekazana wiedza wystarczyła, żeby zdać... Martyna M Karol - opinia (1) L-ka i Pan Dariusz (instruktor) są świetni! Atmosfera jest przyjazna i... Karol Katarzyna - opinia (1) Synek uczęszcza do żłobka od pół roku, adaptacja przebiegła sprawnie dzięki... Katarzyna Artur Rzepczyński - opinia (1) Polecam serdecznie, egzamin zdany za pierwszym razem Artur Rzepczyński Tomek - opinia (1) jest tu zarządzanie produkcją inżynierskie, co mi odpowiada Tomek Zuza - opinia (1) Bardzo miła i pomocna pani w biurze. Wykłady były prowadzone w bardzo... Zuza Martyna - opinia (1) Wysokie stypendia i wsparcie w kompletowaniu dokumentacji, szczególnie przy... Martyna Jola - opinia (1) Studiuję na GSW kryminologię. Oprócz zajęć, organizowane są mega ciekawe... Jola Angelika - opinia (1) Z czystym sumieniem i pełna odpowiedzialnością mogę polecić te szkole wykłady... Angelika Adrian - opinia (1) Polecam Panią Kasię, super przygotowanie i atmosfera:) Zdane za pierwszym Adrian Wiktoria - opinia (1) Polecam gorąco, bardzo miła obsługa w biurze, w Gdyni. Instruktor Pan Tadeusz... Wiktoria Mama Aurelki - opinia (1) Port Maluszka to miejsce pełne życzliwości, serducha i kreatywności. Jesteśmy... Mama Aurelki