Oliwier - opinia (1) Lepszej szkółki nie znajdziecie podejście wszystkich jest super, najwiecej... Oliwier Maja - opinia (1) Bardzo polecam, atmosfera przemiła, a lektor fantastycznie przekazuje wiedzę... Maja Piotr Kaczmarek - opinia (1) Z całego serca polecam. Mam tam dwójkę dzieci i jesteśmy bardzo zadowoleni. Piotr Kaczmarek
Ada - opinia (1) Bardzo polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. Uczestniczyłam w kursie... Ada Ewa - opinia (2) Polecam każdemu Elka School. Pan Wojtek bardzo uczynny i pomocny. Chciałam... Ewa Katarzyna - opinia (2) Port Maluszka to wymarzone miejsce dla każdej pociechy. Żłobek bez wątpienia... Katarzyna Daniel - opinia (2) Przyjazna atmosfera, pozytywne nastawienie, a zarazem pełen profesjonalizm.... Daniel mama Maja - opinia (1) Synek chodzi na zajęcia dla maluszków, świetnie się bawi. Nauczyciel ma... mama Maja Mama - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z tego Żłobka szczerze ,profesjonalna opieka po... Mama Klaudia - opinia (1) Część teoretyczna czyli wykłady - super. Były one prowadzone przez Pana Adama... Klaudia Urszula - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, naprawdę miła i przyjazna atmosfera,... Urszula Mikołaj - opinia (1) Fajne zajęcia i miła atmosfera. Mikołaj Sandra - opinia (1) Z całego serca polecam szkółkę OSK Delta. Egzamin teoretyczny jak i... Sandra Ola - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Pana Jacka. Bardzo dobrze przygotowuje do... Ola Bartosz - opinia (1) Polecam każdemu. Po nieudanych egzaminach praktycznych zmieniłem ośrodek... Bartosz mama K. - opinia (2) To bardzo dobry żłobek. Opieka nad dziećmi jest dostosowywana indywidualnie... mama K. Beata J. - opinia (1) Bardzo polecam! Wspaniali instruktorzy. Egzamin zdany za pierwszym razem. Beata J. Alicja - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Janusza Piotrowskiego, cierpliwy człowiek który... Alicja vahtang24alex@gmail.com - opinia (1) Witam jestem świeżo po zdanym egzaminie C+E za pierwszym razem, bardzo... vahtang24alex@gmail.com Marzena - opinia (1) Bardzo miło będziemy wspominać pobyt synka :) wspaniałe ciocie, super kontakt... Marzena