Łukasz M - opinia (1) Pan Wojciech Szyszkowski przygotował mnie dzień przed egzaminem, przez 2... Łukasz M Janina - opinia (1) Polecam! Świetni instruktorzy, zajęcia prowadzone w miłej atmosferze.... Janina Tymon - opinia (1) Pan Paweł najlepszy instruktor, elegancko zdane za pierwszym razem, cały kurs... Tymon
Maria - opinia (1) Serdecznie polecam jazdy z Panem Pawłem Anastaziakiem. Pełen profesjonalizm i... Maria Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam, nauka w przyjaznej atmosferze, instruktorzy w zrozumiały... Natalia marks - opinia (1) Ocena Uniwersytetu jest trudna. Z jednej strony uczelnia posiada fizyków i... marks kama - opinia (1) przydalby sie remont.... bo wyglada jak w latach 70... ale panie sa super.... kama Gosia - opinia (1) Polecam instruktora Artura, bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu.... Gosia Mama - opinia (2) Polecam Port Maluszka każdemu rodzicowi, które chce mieć pewność, że jego... Mama Rodzic - opinia (1) Panie oddane i bardzo pomocne. Żadnego problemu nie zamiatają pod... Rodzic Beata - opinia (1) Kameralne i sympatyczne miejsce z rodzinną atmosferą. Moja córka uczęszcza... Beata Maria - opinia (1) Polecam wszystkim OSK Herkules, cudowna szkoła i profesjonalni instruktorzy.... Maria Zosia - opinia (1) Polecam Akademie Prawa Jazdy. Bardzo profesjonalna z uprzejmym podejściem do... Zosia Tytus - opinia (1) Faktycznie ta szkoła była mi pisana. Chyba miałem szczęście. Nie byłem... Tytus Kacper - opinia (1) Profesjonalne podejście , super atmosfera , umiejętne przekazywanie wiedzy 6/6 Kacper Ola - opinia (2) Wszystko świetnie wytłumaczone, będę bardzo miło wspominać czas spędzony w... Ola rodzic - opinia (1) Praca na zmiany. Budynek niedostosowany do takiej dużej ilości uczniów.... rodzic Seven - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z Kursu Baristycznego dlatego 7 Gwiazdek.Miła... Seven Dominika - opinia (1) Serdecznie polecam! Instruktor niesamowicie spokojny i sympatyczny, a... Dominika Michał Bartoszuk - opinia (1) Lepszego instruktora nie mogłem trafić nauczy każdego jak zachowywać się na... Michał Bartoszuk