vahtang24alex@gmail.com - opinia (1) Witam jestem świeżo po zdanym egzaminie C+E za pierwszym razem, bardzo... vahtang24alex@gmail.com Marzena - opinia (1) Bardzo miło będziemy wspominać pobyt synka :) wspaniałe ciocie, super kontakt... Marzena Laura - opinia (1) Chodzę na zajęcia z angielskiego, zostałam przypisana do fajnej grupy ze... Laura
Jakub - opinia (1) Genialna sprawa. Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Do tego rzeczowa i... Jakub Paulina Z. - opinia (1) Z całego serca polecam! Super atmosfera. P. Asia z każdego potrafi zrobić... Paulina Z. Oliwia - opinia (1) Polecam, udało się zdać za pierwszym razem ;) Oliwia Oliwia - opinia (1) Polecam z całego serca ! Bardzo Oliwia Jolanta Siemiona - opinia (2) Chcę serdecznie podziękować pani Agnieszce i panu Wojtkowi wspaniali ludzie.... Jolanta Siemiona UW - opinia (1) Pani Liliana to świetny tłumacz, szybko, profesjonalnie miło, UW Daniel Dzięcioł - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy! Pan Stanisław w bardzo ciekawy sposób... Daniel Dzięcioł Beata Kowalska - opinia (1) Żłobek nr 9 jest ekstra jeśli idzie o przystępność cen. Panie super w... Beata Kowalska Dominik - opinia (1) Super szkoła wszystko zorganizowane szybko, porządnie tak jak powinno być.... Dominik Bożena - opinia (1) Serdecznie polecam opiekę w Placówce Żłobkowej Gdynia ul. Łebska. Mój... Bożena Grzegorz - opinia (1) Bardzo dobra szkoła z dobrym efektem nauczania i elastycznym podejściem do... Grzegorz Grzegorz - opinia (1) Bardzo dobra szkoła z dobrym efektem nauczania i elastycznym podejściem do... Grzegorz Agnieszka - opinia (1) Przedszkole Tuptusie to najlepsze miejsce dla mojego dziecka jakie mogłam... Agnieszka Joanna S. - opinia (1) Egzamin na prawo jazdy zdałam za pierwszym razem i bardzo dziękuję moim... Joanna S. Cyprian - opinia (1) Pan Waldek to naprawdę rzetelny instruktor, miło spędzone godziny na nauce... Cyprian Oburzeni uczniowie. - opinia (1) Szkoła okropna nie polecam . Nauczyciele bagatelizują problemy uczniów i... Oburzeni uczniowie. Aleksandra - opinia (2) Polecam szkołę i instruktora Marka Jazdy bezstresowe w miłej atmosferze.... Aleksandra