Adrian - opinia (1) Klaudia jest najlepszym instruktorem! Uczy i tłumaczy w taki sposób, że... Adrian Sebastian - opinia (1) Bardzo polecam ta szkole jazdy . Wszystko załatwione szybko i bez problemow .... Sebastian Nora - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona ze Szkoły Jazdy Piąty Bieg! Szybko załatwia pilne... Nora
Kasandra - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, oraz Pana Instruktora Wojciecha... Kasandra Rodzice Jasia - opinia (1) Bardzo polecam żłobek bursztynek! Panie opiekunki z grupy pierwszej są... Rodzice Jasia Natasza - opinia (1) Świetna szkoła! Wykłady z teorii przeprowadzone w miłej atmosferze, Pan... Natasza Norbert - opinia (2) Bardzo polecam szkółkę osk efekt, miła atmosfera z panem Romanem. Bardzo... Norbert Natalia - opinia (1) Bardzo dziękuję Pani Żanecie za profesjonalne podejście, cierpliwość w nauce... Natalia Magda - opinia (1) Nie mogę dać innej oceny, niż 6 gwiazdek. :) Moja droga do zdobycia prawa... Magda AGA - opinia (1) Bardzo bałam sie egzaminu straszona egzaminatorami - Pan Michał Figiel... AGA Oliwia - opinia (1) Jestem zachwycona poziomem nauczania i sympatycznym podejściem do klienta.... Oliwia Daria - opinia (1) Oczywiście zdane za pierwszym, nie mogło być inaczej Świetnie przeprowadzona... Daria Natalia - opinia (1) Polecam wszystkim Akademie Prawa Jazdy. Szczególne podziękowania dla Pana... Natalia Anges - opinia (1) Nie polecam tego miejsca. Właścicielki są okropne. mają za duże wymagania co... Anges Petro - opinia (1) Studiuję informatykę na PJATK i najbardziej podoba mi się praktyczne... Petro Kamila - opinia (1) Polecam ! Dobrzy instruktorzy, zdałam za 1 razem. Kamila Ola - opinia (1) Super atmosfera, profesjonalni instruktorzy Ola Katarzyna - opinia (1) Pełny profesjonalizm w podejściu do nauczania ze strony Pana Wojciecha... Katarzyna Sara ;) - opinia (1) Genialna szkoła! Kontakt jak i usługi na najwyższym poziomie ! Instruktor Pan... Sara ;) Kinga - opinia (2) Bardzo polecam szkołe Elcar a szczególnie pana Krzysztofa. Skorzystałam z... Kinga